promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végignéztük a férjemmel, ahogy mindketten mással kamatyolunk, ennél azonban többet akartunk - Swinger klub beszámoló, 2. rész
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az előző történetet ott hagytam abba, hogy beléptem a házba... kellemes, erőteljes parfüm illata csapta meg az orromat. Édes, vaníliás illat, a kedvencem. Sok kisfiún érzek ilyet, de ez csak egy igazán markáns férfi tud viselni.

A férjemmel együtt érkeztem. Egy időben elég rossz volt a kapcsolatunk és mindketten félreléptünk. Amikor ez kiderült, az első veszekedés után meglepő elhatározásra jutottunk. Másokkal is le akarunk feküdni, úgy, hogy egymást nem hagyjuk el. Próbálkoztunk a randizással, volt belőle néhány kósza numera, de valami nem kattant a helyére.

Aztán egyik nap a férjem megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá, ha hívna egy hivatásos hölgyet én pedig végignézném mit csinál vele. Benne voltam. Megérkezett a lány és a férjem átvedlett egy irányító vadállattá. Szinte pironkodva néztem miket művel a lánnyal, mindezt úgy, hogy közben sosem láttam még ennyire vonzónak. Ők a kanapén kezdték el kényeztetni egymást, én a velük szemben lévő fotelben ültem és magamat izgattam. Fantasztikus látvány volt minden, amit egymással csináltak. Imádtam a lányt nézni, ahogyan orálisan kényezteti a férjem és szinte fájóan kívánatos volt, ahogy a férjem ezt viszonozta neki. A behatolás pillanatánál már szinte közéjük ugrottam volna, annyira fel voltam húzva, de a férjem kérésére én végig a kispályán maradtam.

Mikor végeztek, akkor elköszöntünk a kisasszonytól, becsuktuk az ajtót és a férjem így szólt. Most te jössz. Ilyen még sosem történt, de egy második menetre is volt ideje. Elmondta, hogy végig engem figyelt és minden mozdulatom, minden összenézésünk olyan afrodiziákumként hatott rá, hogy végig csak engem akart, csak engem kívánt, de a végletekig fel akart tüzelni.

Fantasztikusat szeretkeztünk. Csodálatos volt ez a nyitottság, ahogy a szexuális életünkhöz álltunk. Emiatt javasoltam, hogy engem is izgatna egy hasonló felállás, csak most én lennék egy férfival. Gondolkodás nélkül igent mondott.

Az este ugyanúgy telt, mint amikor a lány jött, csak most egy férfit "rendeltünk". Nem tudtam, hogy én legyek a csábító, vagy hagyjam, hogy a férfi tegyen velem, amit akar, ezért úgy döntöttem, hogy majd a találkozásnál eldöntöm. Egy angyali külsejű, fiatalos rosszfiú jött, úgy döntöttem, hogy komikus lenne, ha ő próbálna engem betörni, így egy klasszikus tanárnénis szerepjáték mellett döntöttem. Finoman paskolgattam az arcát a kebleimmel, mondtam neki, hogy bizony ő egy nagyon, nagyon rossz fiú... érzékien kényeztettem, kézzel, szájjal és végül a férjem szemébe néztem, miközben a délceg fiatalember hátulról hatolt belém.

Végül tőle is elköszöntünk és az este ugyanúgy végződött, mint a múltkor: fantasztikus szex a férjemmel.

Tudtuk, hogy ez lesz a mi utunk: a közös felfedezés és a határaink folyamatos tágítása. Megbeszéltük, hogy kipróbáljuk a párcserét. Ehhez pedig ideális helyszínek tűnt a swinger klub...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás