promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi kibukott Réka miatt, a fitneszlady alaposan kihúzta a gyufát a férjénél
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka tulajdonképpen igazi hálószobatitkokról nyilatkozott a közelmúltban.

Körülbelül egy évvel ezelőtt vendégekedett a TV2 reggeli műsorában, vagyis a Mokkában a magyar fitneszlady, Rubint Réka. A testépítés és szépítes nagyasszonya nem kedvesével, Schobert Norbival vagy éppen valamelyik gyermekevél látogatta meg a csatorna elegáns stúdióját, hanem egymaga érkezett egy kis intim beszélgetésre. Az akkor éppen húszéves házassági évfordulóját ünneplő díva meglepő őszinteséggel és közvetlenséggel nyilatkozott frigyük hajnaláról, amikor még csak ketten próbáltak boldogulni, bár már közel volt elsőszülöttjük, Lara érkezése. 

A még mindig csak 44 esztendős Réka tavaly az Orosz Barbara - Istenes László műsorvezetőpárosnak árult el olyan részleteket, amelyek sok mindent elmondanak kapcsolatáról, kettejük harmóniájáról. Ugyanis azt korábban is sejtettük, hogy hősnőnk egy igazi és erőteljes családanya, akinek határozott elképzelései ellenére a férje a valódi vezér. Schobert Norbi ugyanis szinte világéletében kiállt az elképzelései mellett, és már-már a nárcisztikusság határát súrolva lett az egykori elhízott duci kisfiúból a magyar emberek, legfőképpen a túlsúlyosok meghazudtolhatatlan példaképe. A cikk végén látható videóban újfent igazolást nyert Norbert akaratossága. Réka ugyanis megosztott egy aranyos és tanulságos történetet a Mokka nézőivel.

Elárulta, hogy meglepetésből vett egy aranyos bölcsőt már érkezőben lévő lányuknak, a ma már 19 éves Larának. A dolog szépség hibája pedig az volt Norbi számára, hogy azt a kis bútort rögtön be is állította a hálószobájukba. Este a fitneszedző persze fel is hábodorott a dolgon, lévén a szobájuk az csak az övéké. Norbi előadta Rékának, hogy az a kettősük birodalma, ami szent és sérthetetlen. A gyereknek külön szoba jár, ami egyébként is be van már rendezve.

A közvetlen magánéletük szentségét nem törheti meg egy gyermek jelenléte. A feleség pedig szinte azonnal belátta, hogy férjének igaza lehet, így helyt adott követelésének. Frigyük pedig immár több, mint két évtizede tart. Sőt, örömmel látogatnak el mások lakodalmába, mint tették azt legutóbb Vasvári Viviékkel is.

Az ominózus interjú:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás