promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka csodálatos mellei majdnem kitáncoltak a ruhájából Vasvári Vivi esküvőjén
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien esküvőjén rendesen kitett magáért a villantás terén Rubint Réka.

Miközben a "Norbi" birodalom továbbra is a legrosszabb napjait éli meg az üzleti életben, a már évtizedek óta egymás mellett kitartó fitnesz-páros, Schobert Norbert és Rubint Réka még mindig egy pár. A legendás házaspár az elmúlt évek rengeteg problémája, rossz kritikája ellenére is büszkén kitartott egymás mellett, és valóban szívderítő módon egymás segítő, támogató bójáiként feszítenek. Sőt, kimondottan jó látni, hogy a magyar közéletben és bulvár-celebvilágban egy férfi és egy nő ennyire akar és tud is ragaszkodni egymáshoz. 

Magyarország testedzésmániás házaspárja a felmerülő gondolok mellett sem hajlandó homokba dugni a fejét. Norbi egészségi állapota az elmőlt években rendre könnyen kikezdhető témája volt a magyar médiának, napilapok millió darabszámát lehetett eladni a fitneszguru arcával a címlapon. Arról nem is beszélve, hogy étrend-kiegészítős birodalma is a hatóságok célkeresztjébe került. A pletykák és a hírek szólnak már cégátíratásról, csődeljárásról, rendkívüli visszaélésekről. Ám egy jó nap könnyen tudja feledtetni az emberrel a nehézségeket, mint például egy celebekkel teli esküvő. 

Ugyanis a Schobert házaspár Vasvári Vivien és új szerelme, Zsigmond esküvőjére látogatott el szombaton.

Természetesen örömmel ropták ők is a TNT és Kis Grófo változatos dallamaira, majd pózoltak a friss házasokkal. Információink szerint nem tartott Norbiékkal az esküvőre egyik gyermekük, azaz ifjabb Norbert és Lara sem. Pedig utóbbinak más komoly programja is lehetett volna a hétvégén. Ugyanis a botrányhős Nagy Alekosz bizarr öccse, Tibor tulajdonképpen randevút kért a fiatal lánytól egy nagyon furcsa netes videóban. Részletek: ITT.

Schoberték a lagziban:

Vasárnap Réka azonban nem pihente ki a lakodalom és a Bodnár-baba nemének bejelentését. Schobert asszony már Békéscsabán mozgatta meg a magyarokat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás