promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A királyi család hibájából halt meg egy idős nő
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyakorlatilag lubickol a brit és a nemzetközi bulvármédia a királyi családot érő sorozatos botrányok fényében. Vagy éppen árnyékában. Megközelítés kérdése, az azonban biztos, hogy a Windsorok szinte folyamatosan nyújtják a szaftosabbnál is szaftosabb témákat a sajtónak. Nem elég, hogy Harry és Meghan a szakadár hozzáállásukkal folyamatosan lázadnak a szokások és a monarchia egyetemleges szabályaival szemben, még a família egyéb tagjai is csak fokozzák a gondokat. A példának okáért András herceg sem igazán szeretné feladni eddigi életmódját, és kiköltözni lakhelyéről testvére, Károly parancsára. 

Most éppen a másik fivér, Eduárd van a soron. Az Edinburghi-i herceg és felesége éppen nyugat-londonon vágtatott át sofőrjével, amikor az őket kísérő rendőrök egyike a motorjával elgázolt egy idős asszonyt. A motoros-balesetet követően a 81 eesztendős Helen Hollandet súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ám az odaadás ellenére a szervezete a minap feladta a harcot a túlélésért folytatott küzdelemben. Az áldozatról a saját fia a BBC-nek nyilatkozott az AP honlapja szerint, és meghökkentett a brit közvéleményt balszerencséjével, lévén csak látogatóban volt Nagy-Britannia fővárosában.

"Több csonttörést és belső sérülést szenvedett. Közel két hétig küzdött az életéért, de az agya visszafordíthatatlan károsodása véget vetett a csatájának."

- számolt be a szomorú hírről, Mr. Holland. 

Természetesen a királyi család nem maradhatott szótlan a példátlan és tragikus esemény végkimenetelét követően:

"Edinburgh hercegnője mély szomorúsággal hallja, hogy Helen Holland elhunyt. Ő Királyi Fensége legmélyebb részvétét és együttérzését fejezi ki Holland asszony egész családjának." 

- állt az udvar hivatalos és nyílvános közleményében.

Az alábbi videó fake megközelítéssel úgy próbálta meg eladni az esetet, mint Zsófia hercegnével történt volna a végső soron halálos baleset:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás