promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Krisztit fellökték a villamoson, mert az ajtóban állt, ami utána történt, arról videó készült
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Videón, ahogy VV Kriszti beolvas a férfinak, aki fellökte őt a villamoson.

VV Krisztit sokan a Való Világ 11. szériája miatt ismerhetik, hiszen ő nyerte meg legutóbb a 36 millió forintos fődíjat. Karnics Krisztina miután visszarázódott a valóságba, elkezdett magántanárhoz járni, hogy sikeresen átmenjen az emelt szintű érettségin, és felvegyék az egyetemre.

Az egykori villalakónak igen komoly, de kicsit sem elszállt tervei vannak a jövőre nézve. Jelenleg kreatív tevékenységekben vesz részt: horgol, hamarosan pedig egy játszóházban fog gyerekekkel kézműveskedni. Kriszti a műsor előtt igen kiszámolt, spórolós életet élt, mindig megnézte, hogy mire mennyit költhet, folyamatosan csak az akciós termékeket vette a boltban, és a KFC-ben is a legolcsóbb menükre futotta.

Most viszont már nem kellene odafigyelnie, mire megy el a pénz, mégsem hagyott fel régi szokásával. Bár tetszik neki, hogy meg tudja hívni a családját valahova ebédelni, nem akarja ész nélkül elszórni a nyereményét. Karnics Kriszti elmondása szerint eddig csak egy használt iPadet vett a tetováláshoz, de ugyanúgy turizik például, mint azelőtt. Egyelőre azon gondolkodik, hogy vesz egy lakást, de annyira drágák az ingatlanok, hogy még csak nézegeti őket.

VV Kriszti Budapesten éli a mindennapjait, itt is esett meg vele egyik nap, hogy a 61-es villamoson összeszólalkozott egy férfival. A fiatal lányt fellökték a BKK járatán, és emiatt nagyon kiakadt. Kikérte magának a férfi viselkedését, aki nem akar bocsánatot kérni; mi több, Krisztit hibáztatta az egészért.

A videó készítője feltöltötte azt a TikTok-ra, és azt írta, hogy Kriszti az ajtóban állt, és a férfi nem tudott felszállni tőle a villamosra, ezért lökte meg. A videót két részletben tudjátok megnézni.

@sefcsik.csaba VV11 Kriszti ajtóban áll, akadályozza a fel és leszállást. Egy fickó nekimegy. Innen indul a sztori. Amúgy fickó nem volt jó fej... #vv11kriszti #baszadkiforyouba #baszdbeforyouba #budapest eredeti hang - Csaba Mihály Sefcsik
@sefcsik.csaba nyomj egy szívecsket.. teljesen mindegy nő vagy fiú vagy kutya.... ő mindenkit fellök #baszdbeforyouba #baszadkiforyouba #vv11kriszti eredeti hang - Csaba Mihály Sefcsik
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás