promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beyoncé bevállalós képétől hangos az internet, elképesztően néz ki a popdíva
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A párductestű Beyoncé lenge hálóingje nem sokat ad a sejtetésre, a három gyerekes anya boldogan tárulkozott ki.

A világ egyik leghíresebb és legsikeresebb énekesnőjének számít Beyoncé, aki már évek óta nem lépett fel Magyarországon, ugyanis legutóbbi koncertje is csupán alig volt félházas a hírek szerint. Pedig most egyébként nagy világjáró turnén vesz részt a három gyerekes anyukaként rengeteg fellépést vállaló csillag. A Beyoncé Giselle Knowles néven született díva ugyan már szerepelt filmekben is, de igazi tehetségét a lemezeladásokban tudja kamatoztatni, illetve az élő színpadi show-i alkalmával, amelyeknek köszönhetően nem csak a földkerekség egyik leggazdagabb, hanem egyik legbefolyásosabb nője is lett. 

Jay-Z feleségeként talán még férjénél is sokkal több rivaldafény jutott számára mindig is. A 42 esztendős énekesnő pedig hosszas karrierje során is igyekezte kihasználni az őt körülvevő csillogást. Ugyanis nem csak a legnagyobb szépségipari márkák arca lett, hanem a legfontosabb karitatív tevékenységeké is. Egyik leghíresebb akciója a Katrina-hurrikán károsultjaiért tett hatalmas anyagi támogatása volt. De Beyoncé híres feminista megmozdulásairól és felszólalásairól is. Továbbá a gyermekek jólétének egyik nagy hirdetője is. Sőt, a texasi származása ellenére rendre kiáll a republikánusokkal szemben is a politikai témák tekintetében, kiváltképp, ha a szociális háló gyengeségeiről van szó. Korábban nyíltan kritizálta Donald Trump ex-elnököt is, amiért az szándékosan megnehezítette a transznemű gyermekek iskolai szabadság jogait. 

Beyoncé éppen a kellős közepén van a koncertsorozatának. Tegnap este Wales-ben, egészen pontosan Cardiff városában lépett fel.

Magyarországhoz legközelebb június 27-én lesz, ugyanis akkor a lengyel fővárosban, Varsóban fog koncertet adni a nagyközönségnek. Sajnos hazánkat továbbra is elkerüli, dacára annak, hogy csak Európában tizenöt helyszínen lesz jelenése a 32-szeres Grammy-díj nyertes idolnak. 

Beyoncé a minap egy kis bepillantást adott a reggeleibe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás