promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális változás: 28 fok robban be Magyarországra, ezen a napon mérhetjük majd - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő jöhet az elkövetkező napokban.

Az elmúlt időszakban nagyon esősre fordult a tavaszunk, napok óta folyamatosan esik az ország egy rakat szegletében, sőt, néhol még egy kis jégesőre és jégdarára is volt alkalom. Sokan pedig valószínűleg már ennek az időjárásnak a végét várják, arra vágynak, hogy újra néhány fokkal 20 fok felett legyen a csúcshőmérséklet, ráadásul most éppen érkezik a hétvége is, így pedig egy nagyszerű alkalom lenne a kirándulásra az időjárás.

De mégis mi várható majd most?

Az Időkép oldalán most azt lehet olvasni, hogy bizony fellélegezhetünk, merthogy jön a meleg, és vége a nagyobb és hosszabb tartó záporoknak. Pénteken már szakadozik a felhőzet, és több órás napsütésre van kilátás, a maximum pedig elérheti a 26 fokot is az ország egyes részeiben, és ez így megy majd tovább az időjárás-jelentés szerint, ugyanis szombatin is elérheti a 28 fokot a hőmérséklet a jelenlegi előrejelzések szerint.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat pedig már arról ír, hogy öröm és boldogság, mivel az elkövetkező napokban egyre melegebb és szárazabb légtömegek érkeznek Magyarország felé, így pedig jöhet a májusi felmelegedés. Egyre több lesz a napsütés, és ezzel párhuzamosan egyre kevesebb helyen alakulhatnak ki záporok és zivatarok.

De, hogy mégis az ország egyes részein majd az elkövetkező napokban pontosan milyen időjárásra van kilátás? Az OMSZ térképes időjárás-jelentésében Magyarország térképére vetítve is láthatjátok azt, hogy mire van kilátás, érdemes belenézni, hogy ponto információkkal a szebünkben kezdhessük meg a hétvége tervezését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás