promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A királyi család ruhátlanul fotózott botrányhőse ledobja a bulvárbombát
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nagyszájú Sára hercegné miatt Károly király kompromittált öccse, András és mindenki más is bajba kerülhet.

Nagyon jó eséllyel még Harry herceg és Meghan Markle botránykeltésénél is súlyosabb bulvárvihar elé nézhet a brit király család. Ugyanis könnyen lehet, hogy a teljes, tabudöntögető igazmondás útját választotta az udvar korábbi páriája, a vegyes és ellentétes megítélésű Sarah Ferguson. Hogy kicsoda? Nos, hazánkban kevésbé ismert a hölgyemény, lévén nem közvetlen tagja már hosszú ideje a westminsteri mindennapoknak. Sára hercegné már évtizedek óta ragaszkodik foggal-körömmel rangjához, és a neki járó kevés fényhez, pedig már régen elvált csapodár és elkényeztetett férjétől, András hercegtől. 

Attól az András hercegtől, akinek egyre kevésbé várható jó sora, ugyanis fivére,a frissen megkoronázott III. Károly bár tisztelettel bánik vele, egyre kisebb az elismertsége a házon belül. Az egykori walesi herceg öccse és pereputtya ugyanis korábban már többször hozta méltatlan helyzetbe mind Nagy-Britanniát, mind a királyi famíliát. András már fiatalon tisztában volt vele, hogy a monarchia koronájára kevés esélye van, így korán a katonai pályán való kiteljesedést választotta. Részt vett egykoron a Falkland-szigeteki, Argentína ellen vívott háborúban, ráadásul a szokásoktól eltérő módon, valóban harcoló hadviselőként. Pilótaként sikerült eredményeket elérnie, hogy később hazatérve családot alapíthasson. Úgy mint napjainkban Harry herceg. Kimondottan sok közöttük a párhuzam. Ám míg a trónörökös Vilmos öccse a jelek szerint boldog házasságban él, addig András már 1996-ban elvált feleségétől, Sarah Fergusontól.

Sára hercegné a hírek szerint éppen olyan csapodár asszony volt mind a kapcsolatuk során, mind azt követően, akárcsak a férje. 

A ma már 63 esztendős Sára hivatalosan még a yorki herceg neje volt, amikor a brit történelem első olyan paparazzi fényképe elkészült, melyen egy hercegné meztelen mellekkel strandolt. Az eset hatalmas botrányt keltett, ám meglepő módon nem az éppen csúcsán lévő bulvármédiát átkozták el, hanem "Fergie" méltatlanságáról szólt minden. Pedig ő aztán kitartott az udvar mellett. Sőt, állítólag még II. Erzsébet bocsánatát is elnyerte, aki végül élete végéig jó kapcsolatot ápolt a fia, András exével. Sarah a mai napig a yorki hecegné titulust használja, lévén nem házasodott újra, ami ennek a címnek az automatikus elvesztésével járna. Sőt, a pedofil botrányba keveredett Andrással él egy fedél alatt a Royal Lodge-ban. Ahonnan a hírek szerint ki kell költözniük a közeljövőben. 

Alighanem Károly említett költöztető húzása is szóba fog kerülni hamarosan Sára bemutatkozó podcast műsorában. Állítólag nem feltétlenül csak a királyi családról fog szó esni, ám ismerve a brit közvéleményt és a média presszióját, kizárt, hogy ne robbanna majd a bulvárbomba.

Az 1992-es meztelenkedés és a botrány képei:

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás