promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván megváltozott Vilmos herceg felesége - mi történhetett Katalinnal?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

III. Károly királlyá koronázása után kezdenek sokasodni a furcsa jelek Vilmos herceg és Katalin körül.

Babonás nép a brit, és a jelek szerint egyelőre nagyon keresik a kapaszkodókat és az érzelmi kapcsolódásokat az új király, III. Károly és családja felé. Persze nem újsütetű, hogy a szigetországi sajtó napi szinten cikkezik a legendás királyi családról, azonban most minden korábbinál sűrűbb a hírháló. Állítólag van remény arra, hogy Harry és Meghan bocsánatot és visszahívást nyerjen Londonba, igaz ők éppen a család bocsánatkérését várják a saját irányukba. Ez magyarán egy patthelyzet, és mindenki a másik gesztusára vár. Azonban a felszín alatt további események készülnek végbemenni. 

Darrenn Stanton mozgás-szakértő szerint nem csak Katalin hercegné öltözködése kezd megváltozni, hanem még a testbeszéde is. A szakember szerint Kate Middleton immár az elsődleges trónörökös felesége, lévén Vilmos herceg következik az öröklési sorban. Ugyanis a Harryy által csak "Willy"-ként emlegetett testvér készülhet az apja szerepének átvételére. Ez persze még nem feltétlenül a holnap problémája, hiszen Károly éppen egy hete lett hivatalosan is Nagy-Britannia és a brit nemzetközösség megkoronázott uralkodója. Neki pedig kereken hetven hosszú esztendőt kellett eltöltenie a saját édesanyja árnyékában, várva a pillanatot.

A 74 éves Károly uralkodása garantáltan nem lesz ilyen hosszú, így legkésőbb 20-30 év múlva biztosan Vilmosnak kell a trónra ülnie. Tehát Katalinból egyszer királyné vál. 

Az Express-ben megjelent cikk szerint Katalin ruhája a piros és a kék pompája lesz a jövőben is, és nem csak a koronázás alkalmával húzta ezeket magára. A kék a magabiztosság szimbóluma, a vörös pedig a szenvedély és az energia jele. Ezzel a szakértő szerint a trónörökös felesége mindenképp hangsúlyozni akarja alkalmasságát mostani, és kiváltképpen majdani szerepére, amikor a monarchia elsőszámú asszonya lesz. Az elképzelés arról regél, hogy a walesi hercegné lassacskán elhagyja majd a lágyabb, krémesebb színeket, és egyedül a piros-kék kombináció mellett a fehér fogja megtűrni, mint a tisztaság és becsület legnemesebb színképét. 

Stanton kiszúrta, hogy a szigorú, de barátságos tekintetű Katalin az elmúlt hetekben egyre inkább mutatott megfontolt mozdulatokat. Érezhetően tudatosult benne, hogy immár egyetlen lépés választja el a királyné szerepétől. Ehhez pedig olyan eleganciát és kimértséget kell majd magáévá tennie, amely emlékezteti majd a brit népet és a nagyvilágot egykori szeretett és imádott példaképére, II. Erzsébetre.

Ilyen volt Katalin a koronázás hetében:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás