promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vérlázító dolgot vállalt be a nyilvánosság előtt Vilmos és Katalin
Borítókép:  profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A brit hercegi pár munkát vált?

Kate Middleton és Vilmos herceg csütörtöki walesi kirándulásuk során új szerepet vállaltak: pizzafutárok lettek.

A walesi hercegi pár csütörtök délután a névadójuk országába utazott, hogy találkozzon a Central Beacons hegyimentő csapattal, akik életüket kockáztatva segítenek a közeli hegyvonulaton gyalogosok és hegymászók biztonságban tartásában.

Miután a királyi pár részt vett olyan kiképzési tevékenységeken, mint az ereszkedés, az orvosi segítségnyújtási gyakorlatok és egy keresőkutyás mentési bemutató, a Dowlais Rugby Clubba mentek, hogy találkozzanak a helyi közösség tagjaival - és útközben bekaptak egy kis pizzát a Little Dragon Pizza Vanban.

A 40 éves Vilmos és a 41 éves Katalin 22 pizzát rendeltek, köztük pepperonis, margheritás, grillcsirkés és kecskesajtos pizzát, amelyeket aztán elvittek, hogy megosszák a dowlaisi mentőcsapatokkal. Ktalain és Vilmos mindig is igyekeztek két lábbal a földön állni és nem riadnak vissza a kétkezi munkától sem. 

Peter Morris, a Little Dragon Pizza Van tulajdonosa, aki kollégájával, Shannon Stokes-szal együtt kiszolgálta a párt, a People-nek elmondta:

"A hercegnő megkérdezte, hogy saját tésztát készítünk-e - és azt mondta, hogy imádnak pizzát készíteni a gyerekeikkel"

- utalva a 9 éves György hercegre, a 7 éves Charlotte hercegnőre és az 5 éves Lajos hercegre.

"Pizzát készíteni a leendő királynak és királynőnek szürreális"

- teszi hozzá.

A mobil pizzázó cég rendszeresen kiszolgálja a Bannau Brycheiniog Nemzeti Park látogatóit.

"Vilmos herceg azt mondta, hogy hallott rólunk - ami szintén elég szürreális"

- mondja Morris. 

Egy 2018-as katonai kirándulás során Katalin cikizte Vilmost és annak rendetlen pizzázási szokását, "rémálomnak" nevezve férjét, amiért a kanapéjukon eszik pizzát.

Vilmos herceg és Katalin hercegnő, miután befejezték a napi királyi megbízatásokat, egy helyi panzióban töltötték az éjszakát.

Jövő héten Vilmos és Katalin már a királyi családhoz csatlakozva ünnepli Károly király és Camilla királynő koronázását a Westminster apátságban május 6-án.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás