promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő fordulat volna: Meghan Markle királyné lehet, Harry kész átvenni a trónt a vonakodó Vilmostól
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hivatalos trónörökös nem elég biztos a dolgában?

II. Erzsébet hanyatló egészségi állapota miatt manapság egyre többször kerül szóba a brit trónutódlás kérdése. Egyelőre Károly walesi herceg a soros ezen a téren, mivel azonban idén már ő is a 74. életévét fogja betölteni, viszonylag hamar bekövetkezhet egy újabb uralkodóváltás.

Természetesen mindenki arra számít, hogy Vilmos herceg fogja megörökölni tőle a koronát, hiszen ő a rangidős gyermek, ám nemrég váratlan fordulat történt: Harry is bejelentkezett a királyi címért. Talán a túlságosan is ambiciózus Meghan Markle noszogatja erre?

Udvari pletykák szerint Harry már korábban is mondogatta bátyjának, félig-meddig viccesen, hogy szívesen trónra lép helyette. Ez a téma most azért került elő, mert a vörös hajú herceg és amerikai felesége június után ismét bekukkantanak Angliába, ezúttal London mellett Manchestert célozzák meg, de szeptember elején ellátogatnak az Invictus Games sportrendezvény németországi eseményére is.

A hírek szerint közben meglátogatják Erzsébetet, viszont eszük ágában sincs Vilmossal és Katalinnal bájcsevegni. Talán ez már egy későbbi testvérháború előszele lenne? Mindenesetre Vilmos kötelességtudóan készül a walesi hercegi (vagyis trónörökösi) szerepre, öccse határozott fellépése viszont alighanem most őt is meglephette.

A szóbeszéd szerint Vilmos nem mindig volt elragadtatva a számára kijelölt életúttól, nem rajongott folyton azért a gondolatért, hogy egyszer trónra kell lépnie. Az ilyen megingások során pedig mindig felbukkant Harry, aki – talán az esélytelenek nyugalmával – lényegében mindig készen állt a királyi szerepre.

„Diana sem akarta, hogy Harry kevesebbnek érezze magát, ezért gyakran nevezte őt jó Henrik királynak”

– árulta el egy bennfentes a meglepő adalékot. Ráadásul ahogy nőttek-növekedtek, úgy duzzadt Harryben a becsvágy, miközben Vilmos meg-megingott, bizonytalan lett benne, hogy neki tényleg erre a hajcihőre van-e szüksége.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás