promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael Jackson lánya nem ijed meg egy kis meztelenkedéstől sem
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Michael Jackson még Paris születése előtt járt Magyarországon, ahol még ma is igazi legendának számít.

A 20. század egyik legnagyobb hatású művészeként dolgozott Michael Jackson. Az amerikai énekes a "pop királya" becenévvel vonult be a történelembe, fájdalmasan korai 2009-es halálakor a fénye már jelentősen elöregedett, sokat kopott a vélt vagy valós gyermekek elleni szexuális bűncselekményei miatt. Jacko ma még mindig csak 65 esztendős lenne, azonban félrekezelése és súlyos gyógyszerfüggősége végül együtt vezettek a halálához. Sajnos az extravagáns előadó emléke mára már igencsak kétes megítélésű, ám művészete még mindig rengeteget hoz a mára már nagykorú gyermekei számára. Ugyanis dalait még mindig rengeteget játsszák a rádiók, albumai online is kelendőek. Emlékezetes az egyetlen magyarországi koncertje is, amelyről korábban meg is emlékeztünk.

Mégsem akar egykori apja árnyékában megragadni második gyermeke, egyben egyetlen lánya, Paris. A 25 éves lány Michael Jackson és második feleségének, Debbie Rowe-nak a közös utódja. A szépséges tehetség már ilyen fiatalon is igazi sokoldalú művész, lévén a modellkedés mellett belekóstolt már a színészkedésbe, és még az éneklésbe is. A saját magát érthetően afro-amerikaiként aposztrofáló hölgyemény még 2020-ban jelentette meg első kislemezét, majd az első albumát is. Az elmúlt években pedig jelentősen ráerősített a punk vonalára is. Nem csak öltözködésében, de viselkedésében is igyekszik egy vadóc különc lenni.

A közelmúltban volt egy nagyon érdekes interjúja is. Egy róla készített dokumentumfilmben Paris kénytelen volt nyilatkozni a szexuális irányultságáról is, mert voltak olyan találgatások, melyek szerint homoszexuális vagy biszexuális. Reakciója zseniális és megmosolyogtató volt:

"Soha nem gondoltam volna, hogy egy srác mellett kötök ki. Azt hittem, hogy egy csajhoz megyek feleségül. Több nővel jártam, mint pasival. Nem tartanám magam biszexuálisnak, mert nem csak férfiakkal és nőkkel randiztam, hanem egy olyan sráccal is, akinek hüvelye volt."

- hökkentette meg a közvéleményt Jackson kisasszony. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás