promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes, mégis életben van Michael Jackson? – egyesek szerint igen
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Billie Jean sokszoros Grammy-díjas előadója nem véletlenül vált a pop királyává, még ma is rejtélyek sokasága övezi személyét.

A modern könnyüzenei élet valóságos hullámvasútként emeli a csúcsra, majd ejti a mélybe a zenészeket és énekeseket. Se szeri, se száma azoknak a fiatal szupertehetségnek kikiáltott előadóknak, akiket szárnyaira kapott a média, előadtak egy-két ismertté vált dalt, majd el is tűntek a süllyesztőben. Kevesen bírták jól kezelni azt a helyzetet, hogy a zeneipar megmentőiként tekintenek rájuk, vagy egészen egyszerűen eleve nem is volt több bennük, csak egyslágeres előadok voltak.

Vannak azonban kivételek. Olyan fantasztikus zenei egyéniségek, akik nem csak tehetségesek, de szinte már mágikus kisugárzással bírva évtizedekig képesek a csúcson maradni, örökre beírva magukat a könnyűzenei panteon nagykönyvébe. Közülük is kiemelkedik Michael Jackson, akit méltán neveznek a pop királyának.

A Billie Jean révén világhírűvé vált fantasztikus táncos-énekes megszámlálhatatlanul sok toplistás slágert hagyott az utókorra és bár számos botrány övezte pályafutását, ez semmit sem von le karrierje nagyszerűségéből. Kevés olyan alakja van a modern zenének, akit annyi legenda és rejtély övezett már életében is, mint Jackót. A halála pedig legalább ennyire titokzatos volt és rengeteg kérdést vetett fel.

Nagyon sok rajongója van ma is a sztárnak, akik közül többen mindent elkövetnek azért, hogy minél jobban hasonlíthassanak imádott kedvencükre. Közéjük tartozik az argentin születésű Leo Blanco, aki már 15 éves kora óta megszállotton próbál átváltozni a pop királyává.

A News.com.au cikke szerint 11 plasztikai műtétje volt eddig, amikre összesen 42 ezer dollárt költött és bár kicsit furcsának tűnik, hogy valaki ennyi pénzt kiadjon azért, hogy valaki más bőrébe bújhasson, a képeket látva nem végeztek rossz munkát.

A 26 éves férfi eddig két fülplasztikán, három zsírleszíváson, négy orrplasztikán és két botoxon esett át, de még mindig nem elégedett teljesen az eredménnyel. Az állát is férfiasabbá szeretné tenni és minden kellemetlenséget örömmel vállal azért, hogy elérje a célját, tökéletes Michael Jacksonná váljon.

Sokan hiszik azt, hogy az igazi legenda még mindig életben lehet és a halála csak egy megrendezett színjáték volt a botrányok miatt. Sajnos ez csupán egy a megszámlálhatatlanul sok városi legenda közül, azonban az argentinok teljesen biztosak abban, hogy még mindig köztünk van a sztár. Számukra erre Leo Blanco az élő bizonyíték.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás