promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael Jackson lánya nem akármilyen mellbimbót villantott, Britney Spears pedig a bugyiját is levette – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Margarita Blanket is imád meztelenre vetkőzni – ez már tényleg művészi erotika.

Paris Jackson Michael Jackson és Debbie Rowe második gyermeke és egyetlen lánya. Igazi művészlélek, mivel modellkedik, valamint zenél is. Anno aláírt egy szerződést a Republic Records-szal, és egy évvel ezelőtt kiadta az első kislemezét. Paris Jacksont 2017-ben szerződtette le az IMG Models ügynökség, és sok nagy márkával dolgozott már együtt. Most ismét nagyon merész képet osztott meg magáról, amin megvillantja a mellbimbóját - ehhez kettőt kell jobbra lapoznotok. A híresség még egy piercinget is rakatott az intim helyre.

Britney Spears belekezdett az igazán boldog életbe, amióta sikerült megszabadulnia az apjától. Az énekesnő azóta rengeteg meztelen képet posztol magáról Instagramon. Lehet ez afféle bosszú is Jamie Spears felé, aki anno még azt is megszabta Britneynek, hogy milyen képeket tehet ki az internetre. Hát, az énekesnő most sem fogta vissza magát, és még a bugyiját is ledobta. Csoda, hogy a fotókat még nem törölte az Instagram. Néhány rajongó szerint Britney az utóbbi időben már túl merész.

A mostani válogatást egy orosz modell képeivel zárjuk, de benne sem fogtok csalódni. Margarita Blanket gyakorlatilag a művészi erotikát képviseli, és a múltkor ő is ledobott magáról minden ruhát. Annyi biztos, hogy visszatérő vendég lesz a rovatunkban.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás