promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hírek jöttek Gálvölgyi János állapotáról: így van most az intenzíven fekvő színművész
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gálvölgyi János családja közölte, milyen állapotban van a színész.

Dráma események játszódtak le tegnap kora délelőtt Gálvölgyi János lakásában. A legendás hírű színművész és humorista rosszul lett, és a hozzátartozói nagyon megijedtek. A már 74 esztendős veterán légszomjjal küzdött, illetve félrebeszélt. Feleségét és két lányát roppant módon megrémítette az állapota, így ők nem haboztak és értesítették a mentőszolgálatot. Azonban a már tegnap kiszivárgott információk szerint hiába kérlelték és siettették a segélyhívó központon keresztül, több telefonhívás útján sem tudták elérni, hogy sürgősen érkezzen ki mentőkocsi Gálvölgyihez. 

Mint ismert, végül a család állítása szerint egy óra várakozás után elunták a tétlenséget, és saját autójukkal vitték kórházba a gyengélkedő családfőt. Felesége és gyermekei a sietség közepette is azért küzdöttek az autójukban, hogy eszméleténél tartsák a zavarodott nevettetőt. Végül a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára jutottak el Gálvölgyivel a hozzátartozók, ahol az illetékesek azonnal gondoskodtak az ellátásáról.

Aligha meglepő módon a betegfelvételt követően rögvest a klinika intenzív-osztályára került. Szerencsés módon lélegeztető-gép segítségével stabilizálták az állapotát, amely szerencsére azóta sem fordult negatív irányba. 

A média tegnapi faggatózása után még este reagált a mentésirányítás, akik szerint nem volt közvetlen életveszélyben a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Mindezzel csengenek egybe az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének, Győrfi Pálnak a szavai is. A rutinos szakember ma reggel közvetlenül a Rádió1 műsorának nyilatkozott:

„Annyit tudunk, hogy beérkezett egy hívás, ami arról szólt, hogy rosszullét miatt kérik a mentőt. Utána, aki hívott minket, mivel nem ott tartózkodott, ahol a beteg, őt a mentésirányítók visszahívták a hozzátartozót, hogy pontosítsák, milyen állapotban van, mik a tünetek. P2-es sürgősségi kategóriába sorolták az esetet, ami nem a közvetlen életveszély kategória. Amikor a mentőt indították, körülbelül 41 perccel az első hívás után, akkor érkezett a telefon a hozzátartozóktól, hogy elindultak más járművel a kórházba.”

- mondta Győrfi Pál. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás