promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes felvétel, ahogy a Kaszás megjelent Károly koronázásán
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Károly király koronázásán Harry mellett nem volt ott Meghan, de a sötét erők munkába léptek.

Már majdnem eltelt nyolc hónap a legendás és szeretett II. Erzsébet halála óta, mire tegnap végre hivatalosan is megkoronázták örökösét, Károlyt. A történelem legtöbbet váró trónörököse hetven évig állt sorba, mielőtt leülhetett a trónra, rekordot jelentő 74 esztendősen. Természetesen nem szabad elfelejteni, hogy a korábbi walesi herceg még igen fiatalnak számít, tekintve, hogy felmenői rendre képesek voltak megélni egy évszázadot is akár. Persze sosem tudhatjuk teljesen biztosra az életben, hogy kiért mikor jön el a Kaszás.

Nos, a jelek és videónézegetők millió szerint valakiért tegnap elérkezett a rettegett Halál. Ugyanis Westminsterben megtartott hivatalos koronázási ceremónián megjelent egy felvételen a hírhedt Grim Reaper. Az, hogy kinek a lelkéért jött el, hogy aztán azt átkísérje a másvilágra, még nem tudjuk. Úgy fest a helyzet, hogy egyelőre csak figyelmeztető jelleggel suhant el a királyi család közvetlen közelében, de ezt a jelenést aligha szabad félvállról venniük. 

Kétségtelen, hogy az élő adásban nem sokan vették észre a képen éppen csak átsuhanó baljós, fekete ruhába öltözött alakot. Egyelőre a királyi udvar nem adott ki semmilyen információt arról, hogy ki lehet a képen szereplő alak. Ugyanis biztos van valamilyen hivatalos magyarázat arra, hogy a kikockázatott videón kicsoda jelent meg. A találgatások persze már az egekbe szöktek, milliók emlegetik a Kaszást, bár egyes hozzászólók és megtekintők egyenesen a Star Wars világból ideszabadult Sirh lovagot sejtenek a háttérben. A Yahoon is már körbejárt a felvétel és az arról készült poszt, de csak a kérdőjelek sokasodnak a rejtélyes esettel kapcsolatban. Egészen biztosan van értelmes magyarázat az esetre, így már várjuk a brit sajtó oknyomozását a váratlan vendégről. 

A Halál alakja szinte a világ összes kultúrájának félt alaka, függetlenül nemzetiségtől és vallástól, megjelenése a tanmesékben és legendákban az adott személ visszavonhatatlan halálát jelenti a híres kísérő jelentlétében. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás