promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan bejelentésre készül III. Károly a koronázása után? Egy királyi szakértő szerint ezek a családtagok járhatnak rosszul majd
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A brit királyi család szakértő már nagyon régóta beszélnek erről.

Az egész világ a koronázsára készül, a brit királyi család egyik legfontosabb napja közeleg, és már tényleg csak pár óra van hátra. Nagyon sokan élőben fogják közvetíteni az eseményt, és még többen fogják otthonaikban élőben nézni a ceremóniát, hiszen nagyon sok ember számára ilyen tényleg csak életében egyszer van, hogy láthatnak megkoronázni egy királyt. Nagy-Britanniában is több mint 70 éve nem került sor erre.

Az újságok még beszélnek Meghan Markleről és Harry hercegről is, a herceg kapcsán elsősorban arról cikkeznek, hogy nem lehet tudni, milyen menetrend szerint közlekedik majd Angliában, amíg itthon van, mivel nem árulta el senkinek.

Sok cikk viszont már azzal foglalkozik, hogy mi lesz majd a koronázás után, Károly netán váratlan bejelentésre készül titkon, és minden meváltozik majd? Nagy változások szinte biztos, hogy lesznek, sok újság pedig már olyan hihetetlen dolgokat is rebesget, hogy Károly egy éven belül le fog mondani, de ezek mind csak pletykák

A koronázásra készülve most a Daily Star adott ki egy olyan cikket, amelyben egy királyi szakértő ebszél arról, hogy milyne változás jöhet majd a család életében a koronázás után. A brit királyi család aktív dolgozóinak száma a minimálisra lenne csökkentve a szakértő szerint, így most már olyanok is kikerülhetnének a belső körből, akikről eddig nem volt szó, hogy kikerülnek onnan, így például András herceg mellett állítólag Károly nővére, Anna hercegnő, illetve Eduárd herceg és felesége, Zsófia hercegné sem képviselheti már majd a királyi családot. 

A belső kör ezek szerint Károlyból, Kamillából, Vilmosból és Katalinból, valamint az ő gyermekeikből állna.

(via Borsonline)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás