promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége? III. Károly elképesztő dologra szánta el magát, már senki nem állíthatja meg
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezzel pontot tenne a dolog végére.

Az elmúlt időszakban, ha a brit királyi családról volt szó, akkor általában Meghan Markel és Harry herceg volt a diskurzus, vagy éppen a sajtóban megjelenő cikkek középpontjában. III. Károlyt májusban fogják megkoronázni a tervek szerint, már nagyon pörög a szervezés, így korábban bemutatták azt a hintót is, amely őfelségét és a feleségét fogja majd szállítani a nagy nap alkalmával a Westminsteri-apátsághoz. Az aranyozott hintó elképesztően néz ki, a kiképzése évszázadokkal ezelőtti állapotokat tükrözi, miközben légkondícionálóval van felszerelve és elektromos ablak is van benne.

Szóval elképesztő szerkezet.

A minap pedig az is tisztázódott, és nagyon úgy tűnik, hogy pont került az ügy végére, miszerint Meghan Markle és Harry herceg ott lesznek-e a koronázáson május 6-án. Harry már szerda reggel megerősítette, hogy ott lesz a nagy napon, míg Meghan Markle nem vesz részt azon, mivel az Amerikai Egyesült Államokban marad a gyerekekkel, mivel ekkor lesz Archie herceg negyedik szülinapja is. Ezt korábban a Vogue-nak megerősítette a sussexiek sajtósa is.

Ám, ami most III. Károlyt nagyon aggasztja és dühíti, az András herceg viselkedése.

Arról ugyanis már korábban is volt szó, hogy András a botrányai után kegyvesztetté vált, így pedig el kell hagynia a windsori Royal Lodge-ot, ami amúgy 12,5 milliárd forintot ér. III. Károly végül úgy döntött, hogy itt a vége, és elküldte András új házának kulcsait is, hogy érezze a nyomást. Ám úgy tűnik, hogy András nem szándékozik kiköltözni a lakhelyéről, az nagy lemondással járna a részéről, pedig a szóbeszédek szerint Vilmos és Katalin már kinézték maguknak András kastélyát, ahol sokkal jobban elférnének a gyerekekkel.

(via Index)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás