promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis barátnőjének domborulatai még sosem voltak ilyen csábítóak, Schobert Lara pedig az egyik legpikánsabb testrészét fedte fel
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis párja és Schobert Lara mellett a magyar lányok közül Viczián Viktória, és Görög Zita csábító képeit is megmutattuk nektek a héten.

Ismét rengeteg magyar lány volt főszereplő a válogatás rovatunkban, de érdemes volt szemezgetni, mert új külföldi modellek is feltűntek, akik imádnak bikiniben mutatkozni. A hetet Curtis barátnőjével indítottuk. Barnai Judit elő szokta venni a vadmacska énjét olykor, és most is így vágott bele a budapesti éjszakában egy őrjítő szettben.

Az 56 éves mexikói-amerikai színésznő, Salma Hayek éppen nyaralni volt, és a naplementében csináltak róla egy roppant csábító fotósorozatot.

Nemsokára indul a Párharc, amivel a TV2 ismét fel akarja venni a versenyt az RTL-lel. Ugyebár mindenki szeretné bebizonyítani a nézőknek, hogy az ő párosa a legjobb, és így lesz ezzel Somhegyi Krisztián műugró, az Exatlon Hungary bajnok csapatának a tagja, és csodaszép párja, Viczián Viktória. Utóbbi ugyebár Miss Earth Hungary volt 2017-ben, és még mindig bombaformában van.

Laskai Lili, vagyis Lil G is feltűnt a csábító fenekével. A rapper úgy döntött, hogy a legújabb szerzeményével az exének üzen, persze a saját nyers stílusában.

A magyar lányok továbbra is középpontban voltak, így láthattátok Görög Zita csábító képeit. Természetesen ő is azoknak a táborát erősíti, akik nyugodtan letagadhatnak jó pár évet a korukból. Mardollra közben rátalált a boldogság, és meg is mutatta az új szerelmét. Mi meg persze Mardoll szexi képeit mutattuk meg nektek.

Schobert Lara igyekszik továbbépíteni a karrierjét, és jelenleg aerobikedzőnek tanul. Ez azt is jelenti, hogy Rubint Rékának biztosan lesz utánpótlása, ha visszavonul. Schobert Larának a következő célja, hogy külön lábakon tudjon állni, és elköltözzön a szüleitől.

A világhírű modellek közül Emily Ratajkowskitól is érkezett friss kép. A sztár gyakran villant, és most is olyan bikinifelsőt vett fel, amiből gyakorlatilag kiesnek a keblei. Ezért is mindenképpen érdemes kattintani.

Ezek voltak a hét legjobb villantásai a válogatás rovatunkban, de a jövő héten is érdemes követni minket, mivel érkeznek a legszexibb képek a sztárokról, valamint celebekről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás