promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyilvános helyen pucérkodott Opitz Barbi? Fedetlen kebleitől hangos a magyar média
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kép készült arról, ahogy Opitz Barbi egy nyilvános strandon pucérkodott. De tényleg pucérkodott?

Opitz Barbiról mindig csak annyit tudni, amennyit a bulvárlapok leírnak róla. Igaz, a közösségi médiára feltöltött képeiből senki sem ismerné meg őt, és mivel a legtöbb ember nem is találkozik vele személyesen, kénytelen arra hivatkozni, amit a címlapokon olvas. Nem mintha Opitz Barbi olyan felkapott híresség lenne nálunk, legutoljára akkor kapott időszakos központi figyelmet, amikor a családja bejelentette az eltűnését, és elterjedt a hír, hogy az egykori X-faktorost vélhetően a saját szerelme rabolhatta el és bántalmazhatta.

Barbit az X-faktor 2016-os évada során ismerte meg az ország. A Fehérgyarmaton született, fiatal nő azelőtt sosem volt Budapesten, gyermekkorát teljes mértékben vidéken töltötte. Sosem vetette meg a kétkezi munkát, hiszen egy olyan családban nőtt fel, akik uborka termesztéssel foglalkoznak, és ő maga is sokszor besegített a munkákban.

Az RTL Klub tehetségkutató műsorába azért jelentkezett annak idején, mert országszerte elismert, híres énekesnővé szeretett volna válni, és szerinte az X-Faktor nagy lehetőséget adott erre. A válogatón egy Sia dallal mutatkozott be, produkcióját négy igennel jutalmazták a mentorok.


Azóta eltelt 7 év, Barbit pedig sok fellépésre hívják szerte az országban. Néhányan talán már kiszúrhatták egy-egy koncertjén azt a rózsaszín gyöngyökből fűzött nyakláncot, amit a szerencsehozó kabalájának tart. Ez egy rendkívül fontos tárgy neki, hiszen az unokahúga készítette neki.

Azt nem tudni, hogy ezt a nyakláncot viselte-e, mikor az alábbi kép készült róla a mosonmagyaróvári Flexum termálfürdőben, de azt sokan azonnal észrevették, hogy Barbi minden bizonnyal nem vett fel bikini felsőt. Az egykori X-faktor győztes már rég levetkőzte magáról a visszahúzódó kislány énjét, azóta már többször bebizonyította egy-egy merészebb posztjával, hogy nem szégyenlős típus. Úgy látszik, még ahhoz is elég bátor, hogy nyilvános helyen, egy felkapott fürdőzőhelyen, a strandolók között levetkőzzön, de hogy az emberek mit szóltak ehhez a váratlan pucérkodáshoz, azt nem tudni. Na, de tényleg pucérkodásról van szó?

Ha jobban megnézzük a képet, akkor ki lehet szúrni a fürdőruha felső részének kötözőjét, illetve érdemes megnézni egy korábbi posztját, ami tulajdonképpen egy reklámvideó. Ebben is látszik az a beállítás, amikor a kép is készült, és ott bizony volt rajta felső. Ehhez képest a magyar bulvársajtó úgy hozta le Barbi fotóját, hogy fedetlen kebleit csak ikonikus hajkoronája takarja el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás