promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka és Elizabeth Hurley keblei is szinte egy másik dimenzióba vezetnek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A válogatásban feltűnt Weisz Fanni, és Palvin Barbi dögös barátnője is.

Múlt héten sem maradtak villantások nélkül a válogatás rajongók. Mielőtt belevágnánk a frissekbe, összeszedtük nektek ismét a legjobb anyagokat, hogy ne maradjatok le semmiről. Hosszú Katinka pocakja egyre nagyobb lesz, mivel babát vár.

A háromszoros olimpiai bajnokoknak persze vannak tervei a jövőre, de még nem látja át teljesen, hogy ezt miképp fogja átalakítani a gyermekvállalás. Még mindig fejest ugrik a medencébe, de igyekszik kényelmesen edzeni, és nem túlhajtani magát.

Dobó Ági közben a szerelmével nyaralt, és közben egy nagyon izgató fotót posztolt.

Valószínűleg mindenki emlékszik Inna Hot című slágerére. Az énekesnő a múltban is gyönyörű volt, és természetesen most is az. Inna A dekoltázsa vadító, akár bikiniben, akár melltartóban pózol a rajongóknak.

A Pussycat Dolls énekesnője nagyon gyakran szokott villantani, főleg az utazgatásai során bikiniben. Nicole Scherzinger alig várta, hogy megérkezzen a tavasz, és továbbra is lenge öltözetben parádézhasson. Itt Weisz Fanni pajzán képeivel is nosztalgiáztunk egyet.

Belegondoltatok már, hogy tavaly nyáron lett 57 éves? Bizony, anno 1965-ben látta meg a napvilágot a hampshire-i Basingstoke-ban. Nálunk simán benne van a listában, mint a legszexibb 50 év feletti színésznő, de talán oda is adnánk neki az aranyérmet. Elizabeth Hurley mellei csaknem kicsúsztak abból a csinos fehér bikiniből.

Palvin Barbi barátnője miatt is érdemes kattintani. Marissa Long imádja a sört, na meg a bevállalós villantásokat. Végül Nady Coco szenvedélyes képeit is megnézhetitek.

Holnap reggeltől ismét érdemes lesz figyelni, mert jön az új válogatás, a legszexibb lányokkal. Hogy ki kerül bele, az a címlapokon is múlik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás