promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ufót üldöznek egy amatőr videón a brit légierő vadászgépei
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hidegrázós amatőr videó készült arról, ahogy a vadászgépek próbálják befogni a gömb formájú ufó űrhajót. 

Egyenesen ijesztőnek hat az a videó, amely már hetek óta újra és újra megindul a Tiktokon és a Youtube Shorts-on, és azt mutatja be, ahogy két vadászgép üldözőbe vesz egy alacsonyan és gyorsan szálló gömböt. Egy brit motoros készítette az amatőr felvételt, és végre a jelek szerint kivételesen nem egy kaputelefonnal vagy párpixeles vga kamerával próbálta meg rögzíteni a döbbenetes pillanatokat. 

Ugyanis már hosszú évtizedek óta készülnek a rosszabbnál rosszabb videók és fényképes "bizonyítékok" az ufók és UFO-k létezéséről, ám perdöntő tanúsága alkotás még nem igazán született. Általában szemcsés, pixeles, háttérzajos dokumentációkat rögzítenek az észlelők, melyekről általában lesüt, hogy a kamerarángatás idegesítő technikájával készült hamisítványok. Azonban a cikkünket megihlető videó valami egészen másnak tűnik. Igaz, fontos hozzátenni, hogy erősen kételkedünk a felvétel valóság tartalmában. Elsőre nézésre roppant valószerűnek tűnik, ám azt sejtjük, hogy egy jól sikerült trükkről van szó.

Sőt, egyenesen kijelenthető, hogy a minőségét még néhány hollywoodi produkció is megirigyelhetné. Az észlelő először fényképezi a baljósan alacsonyan és magabiztosan repülő gömb alakú szerkezetet. Egy gyors vágást(?) követően pedig már két vadászgép suhan utána, sejthetően befogni és azonosítani. Sőt, ellenséges manőver esetén szinte biztosan szétlőni az idegennek ható technológiát. A brit légierő Eurofighter Typhoonjai még mindig az egyik legjobbnak számítanak a "szakmában".

Sajnos egyelőre nincs semmi biztosnak tűnő információ a január elején felbukkant videóról, ami természetesen megtekinthető a Youtube-on is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás