promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Vodafone forradalmi újítást vezet be a magyar Nicolas Cage-dzsel, egészen szenzációsat találtak ki az ügyfeleknek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Vodafone megdöbbentő húzását a magyar Nicolas Cage jelentette be.

Fontos változásról számolt be a DIGI: 2023. június 1-jétől a Vodafone Magyarország belföldi mobilhálózatán működnek tovább, április 13-án, csütörtökön pedig le is állt a DIGI Mobil előfizetések értékesítése.

Igaz, a DIGI Kft. nem szűnik meg, de a társaság ügyfelei nyártól a Vodafone országos hálózatában intézhetik belföldi hívásaikat és adatforgalmukat. Ezzel nem fognak változni a havidíjak, az ügyfelek ezután is az előfizetésekben szereplő árakon élvezhetik a szolgáltatást; és SIM-kártyát sem kell cserélniük. Ez az ajánlat 2023. december 31-ig érvényes.

Közben a Vodafone elkezdte reklámozni az újabb nagy dobását, ami szenzációs lehet az ügyfelek számára. A televízióban nem régóta futó reklámfilmben a népszerű mobilinternet-kutató, dr. Datai Róbert felhívja az emberek figyelmét arra, hogy minden hónap végén a kifizetett, de fel nem használt mobilnet eltűnik. Éppen ezért a Vodafone egy forradalmi újítást talált ki:

az új Go tarifacsomagok azért zseniálisak, mert a fel nem használt adatmennyiséget simán át lehet vinni a következő hónapra; magyarán annyival több mobilnetünk lesz.


Dr. Datai Róbertet bár most először láthattuk a Vodafone reklámjaiban, az őt alakító színész ismerős lehet a nézőknek. Korcsmáros András már gyerekkora óta a színész szakma szerelmese: színpadi szerepei mellett több hazai, és nemzetközi produkcióban is játszott - a Jóban Rosszban mellett láthattuk többek között a Marvel Holdlovag című sorozatában, illetve a Shadow and Bone-ban -, továbbá elmondhatja magáról, hogy ő a magyar Nicolas Cage.

András ugyanis nem csak külsőleg, de a művészet iránti elhivatottságában is nagyon hasonlít a színészre - akinek legújabb filmjét éppen most játsszák a magyar mozikban (Drakula grófot alakítja a Renfield című horror-akciókomédiában). Korcsmáros Andris A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlyában volt Nicolas Cage képdublőre; mikor kijött ez a film, a fiatal színész a Promotions-nek beszélt arról, hogy összesen hány jelenetben helyettesítette a filmsztárt, hogy miért reggelizett együtt A mandalóri című Star Wars-sorozat főszereplőjével, Pedro Pascallal, és milyen volt közös jelenetben szerepelni Ethan Hawke-kal és Oscar Isaac-kel a hazánkban forgatott Holdovag-ban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás