promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiábrándító a Vodafone új neve, ezt sokáig nem fogják megszokni a magyar előfizetők
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új nevet kap a Vodafone Magyarország.

Lassan kezdhetjük szoktatni magunkat a Vodafone Magyarország új nevéhez, ugyanis a szolgáltató vállalat a 4iG montenegrói és albán mobilszolgáltatói nevét fogja átvenni. Hazai sajtóértesülések szerint a Vodafone új neve nem lesz idegen a 4ig számára, hiszen két olyan mobilszolgáltatója is van, ami ezen a néven fut.

Ezek közül az egyik az One Telecommunications, ami tulajdonképpen a második legnagyobb albán mobilszolgáltató, a másik pedig a montenegrói Telenor Podgorica, amit nagyjából egy éve vásároltak fel, és 2022 tavaszán kereszteltek át One-ra.

A Vodafone egyelőre nem erősítette meg a névváltoztatást, de tekintve, hogy a 4iG-nek jelenleg két olyan mobilszolgáltatója van, ami a One nevet viseli, ezen semmi meglepő nincsen, hiszen a one.hu domainnevet is a 4iG szerezte meg. Hogy a Vodafone hivatalosan mikor jelenti be a névváltoztatást és annak idejét, azt egyelőre nem tudni.

Valószínűleg az előfizetők előbb értesülnek arról, hogy mennyivel lesz drágább az előfizetésük, ugyanis ahogy arról a Promotions is hírt adott, a Vodafone több másik szolgáltatóval együtt - Telekom, Digi, Yettel - inflációkövető díjkorrekcióról döntött, amiről az alábbi cikkben olvashattok.

(via Forbes)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás