promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élő adásban látszódott ki a fehér bugyija a szoknya alól a csinos, szőke műsorvezetőnek, videó is készült az esetről
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Apró bakik mindig előfordulnak.

Manapság már olyan világban élünk, hogy a tévében előforduló bakik megismételhetők, tehát aki lemarad róluk, az nem jelenti azt, hogy örökre ki is maradna belőle, merthogy a videómegosztó platformokon újra és újra találkozhatunk velük. Sőt, a média és a sajtó fejlődése eéppen olyan irányba hatott, hogy ezek a bakivideók az egyik legkeresettebb kategóriába kerülnek. A múlt héten például az egyik legolvasottabb cikkünk a TV2 egyik műsorvezetőjének, a Sztárban Sztár házigazdájának Tilla Attilának az egyik bakijáról szólt, a cikket IDE kattintva is elolvashatjátok, illetve a bakit videón is megnézhetitek.

De ha bakiról van szó, nagyon érdekes dolgokat tapasztalhatunk, ha rákeresünk a YouTube-on olyan videókra, hogy Magyarországgal kapcsolatban milyen hibákat ejtettek például külföldi csatornákon futó műsorokban, például kvízvetélkedőkben. Az egyik leginkább előforduló kérdés kis hazánkkal kapcsolatban az, hogy melyik európai ország fővárosa Budapest. A versenyzők sokszor nem tudják a kérdést, de van egy felvétel, amely minden magyarban olyan nyomot hagy, melyet soha többé nem lehet kitörölni:

És persze vannak azok a bakivideók, amikor bizony éppen valami kilátszódott, merthogy a műsor szereplői vagy éppen kevés ruhát vettek fel, vagy valamiféle hiba csúszott az öltözködésbe, vagy rosszul mozogtak a kamera előtt, és a nagyon rövid ruhák bizony nem tudtak sokat takarni. Az interneten rengeteg ehhez hasonló videót találhatunk, az utóbbi időben az egyik ilyen legfelkapottabb Katie Steinerről szól, aki a Pearl TV-n került kellemetlen szituációba, és mint tudjuk, az internet nem felejt.

Íme a videó, amikor a műsorvezető szoknyája kevésbé helyezkedett jól az élő adás közben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás