promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriás baki? Élő adásban rohant a stúdióba egy idegen férfi, a magyar műsorvezető nagyon meglepődött
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen látvány, és valójában élő adásban meglepetést is okozott.

A bakivideóknak se szeri és se száma, egyszerűen olyan médiával átitatott világban élünk, hogy az emberek otthon, a másorokat nézve még akkor is kamerázzák a képernyőt, amikor látszólag nem is történik semmi. Ez is a képernyők harca, viszont néha mégis megesik, hogy valaki kifog egy látványos videót, elkap egy olyna bakit, amit utána feltöltve a YouTube-ra milliók néznek majd meg, átvesznek a angy portálok, és rövid időn belül olyan virális taralom lesz belőle, hogy az csak ihaj.

A YouTube-on pedig nemcsak manapság népszerű videók találhatók meg, hanem reneteg olyan anyag is ott van már feltöltve, amelyek esetleg egy évtizeddel korábban történtek meg, dehát valakik mindig emlékezni szeretnének ezekre a feledhetetlen, tévétörténelmi pillanatokra. A legangyobb közösségi videómegosztó oldal így egyrészről forrása a legújabb trendeknek, legfrisebb videóknak, másrészről pedig rengeteg olyan anyag gyűjtőhelye, amelyek már feledésbe merültek. 

Ezek a videók vagy ezért érdekesek, hogy az új generációkkal megismertessék a régen történt dolgokat vagy pedig azért, hogy a régiekkel újra átélhetővé tegyék a nagy pillanatokat, amelyek lehet, hogy kínosak voltak, de az is megeshet, hogy mindig örömet okoznak.

Ilyen videó például a 2010-ben megtörtén magyar időjárás-jelentés is, amelyben azt láthatjuk, hogy Németh Lajos meteorológus időjárás-jelentését megzvarja egy, a képbe befutó férfi. A sztori léynege amúgy az, hogy ez a férfi Jimmy Jump, aki egy nagyon híres, spoerteseményekre befutó ember. Többek között a 2004-es labdarúgó Európa-bajnokság fináléjában is belógott a pályára, de Magyarországon is többször tiszteletét tette. És volt egy iylen nagyon virális jelenete is a tévében Magyarországon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás