promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka könyörtelen angol bakiba szaladt bele, ami nem csak a magyaroknak okoz agykiégést
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Wikipédia egyébként sincs túl jóban Magyarországgal, de most nagyon túlzásba esett bakijával Majoros Péter Majka esetében.​

A magyar celebek előreszeretettel szoktak bakizni, sokan talán még szándékosan is nyúlnak mellé, törnek össze Ferrarit, Lambot, felejtenek el fizetni tankolás után, hagyják ott a gyereket az óvodában. Talán az egyik legprofibb médiaszemélyiségnek számít Majka, akit nagyon ritkán ér kifogásolható cselekményen a sajtó. Sokkal inkább szokták a veterán rappert mások problémáival, sületlen megjelenéseivel kapcsolatba hozni. Magyarország talán leghíresebb előadóművésze immár két évtizede részese a mindennapjainknak, köszönhetően a ValóVilágnak. 

Elsősorban ugyanis a hírhedt reality-show volt az, ami az egykori ózdi legényembert a nagyságok táborába lökte. Hogy mikor is volt ez? 2002-ben. Ezután fedezte fel magának és csapatába Dopeman, akivel nagyon hamar elmérgesedett azóta sem rendeződött viszonya. Pedig a hírek szerint a nagy pofájú, de jó szívű Majoros békülni akart többször is a démonaival már régóta küzdő ex-barátjával. Azért is hangsúlyoztuk ki, hogy mi volt hősünk berobbanásának dátuma, mert az angol nyelvű Wikipédia oldala szerint már 1988-ban beköltözött a ValóVillába, hogy aztán elnyerje a még nem is létező RTL Klub nézők szívét. Komoly versenyt futhatott volna az ekkor még kommunizmusban senyvedő magyar társadalom orra előtt a Szomszédok című sikersorozattal. 

Arról nem is beszélve, hogy az angol Wiki szerint a valósnál három évvel korábban, 1976-ban született a Szovjet Magyarországon lévő Ózdon. Majka művésznevét még cirill betűkkel is leírja a szócikk, mintegy bizonyítva, hogy egy szláv személyről értekezik éppen. Szerencsére az életrajz azon része már pontosabb, hogy énekesünk felesége az egykori playmate és szexbomba Dundika. A családi helyzetükről már nem is beszélve. 

 

Várjuk olvasóink észrevételeit eszetlen és idétlenül pontatlan wikis szócikkekről. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás