promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tömeges kiakadást okozott Majka műsora, ez eddig a magyar televíziózás legalja?
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokak szerint a Zsákbamacska annyira kellemetlen, hogy azzal kínozni lehet.

A TV2 a Kasza Tibi-féle Szerencsekerék gigasikerén felbuzdulva gondolt egyet, és egy másik klasszikus tévéműsort, a Zsákbamacskát is leporolta sok-sok év után, de Rózsa György helyett Majkával, Pápai Jocival és Pap Dorcival tért vissza a program. A nézők izgatottan várták, hogy mit hoznak össze, de a visszajelzések alapján elég vegyes a fogadtatás, hiszen rengetegen nézik, mégis szinte mindenki szidja.

A legtöbben azt nehezményezik a Zsákbamacskával kapcsolatban, hogy Pápai Joci és Pap Dorci szereplésének nincs semmi értelme, csak dísznek vannak, nem adnak hozzá semmit a műsorhoz. Egyértelműen Majka az, aki próbálkozik, és a kezében tartja a dolgokat, de sajnos még ő sem elég ahhoz, hogy valamilyen szinten is színvonalas, vagy minőségi legyen ez a műsor, ami egyesek szerint a magyar televíziózás legalja.

Sokan kiakadtak azon, hogy a Zsákbamacska annyira egyszerű, hogy az már-már egészen sértő a nézőkre nézve. A legutóbbi adásban is például úgy nyert egy furcsa jelmezbe bújt játékos, hogy meg kellett tippelnie, milyen nehéz egy szöggel teli üvegtál – ez pedig a kommentek alapján nem volt se okos, se szórakoztató, se izgalmas dolog, szóval nem adott semmit ahhoz, hogy jó, értékes élményt adjon a műsor.

Mondhatni tömeges kiakadást okozott már többször is a Zsákbamacska, hiszen az emberek egyszerűen nem értik, hogy mi értelme van az egész műsornak. Ennek ellenére mégis rengetegen nézik, szóval bevált a TV2 stratégiája – de a legtöbben minden bizonnyal már nagyon várják, hogy elvonuljon a Zsákbamacska, és visszatérjen helyette az éppen szünetelő Szerencsekerék.

Itt lehet megnézni azt a Zsákbamacska jelenetet, amiben a játékosnak a szöggel teli üvegtál súlyát kellett megtippelnie, majd mikor sikerrel járt, Majkával együtt jártak kellemetlen örömtáncot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás