promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka szenzációsan szerelte le a felfegyverkezett játékost, de a nézők tovább háborognak
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hamburgeres Harley Quinn baseball ütővel felszerelkezve szállt harcba a milliókért.

Még mindig zúdulnak a kritikák a TV2 kilencvenes évekből felélesztett játékos show-ja, a Zsákbamacska miatt. A napjaink ingerkapzsi látványvilágába ültetett műsorban kimondottan extravagáns és szereplés mániás játékosok szállnak harcba az értékes nyereményekért. Tegnap például beszámolhattunk arról, hogy egy fura pingvinruhás fickó, kinek neve Marcell, komolyabb pénzmagtól szabadult meg egy rossz döntésének köszönhetően. Jutalma a rámenős műsorvezető-párosnak, Majkának és Pápai Jocinak is köszönhetően egy quad lett. Főleg utóbbi viselte nehezen az izgalmakat. 

Tegnap ismét furcsa és különös szerzetek lepték el a TV2 stúdióját, illetve a kíváncsi nézők televíziójának képernyőjét. Ugyan semmilyen eget rengetőről nem maradt le az, aki kihagyta az adást, de a nézők akár jól is szórakozhattak. A Márti nevű idősebb hölgy szórakoztató és laza hippi személyisége talán még emlékezetes is maradhat, bár egyik olvasónk szerint külleme alapján akár a magyar "Stifler mamája" büszke cím birtokosa is lehetne. Valóban, érdekes volt a kisugárzása. 

A tegnap estét végül egy rózsaszín trikós "kerékpárversenyző" húzta be, aki egy fullos masszázsfotelt és egy gyönyörű televízió-készüléket zsebelt be 850 ezer forint értékben. A 12. adás igazi nyertese azonban összességében a közízlés lett, ugyanis egy közepes gyenge Harley Quinn imitátor baseball ütővel szállt csatába. Természetesen csak a nyereményért. Bár a kedves természetűnek tűnő Zita nem tűnt túl veszélyesnek, a gyorsan kapcsoló Majka jobbnak látta Pápai Joci sopánkodása árnyékában átvenni a fatestápoló-eszközt. Ha véletlenül nem Joker szerelme akaratának megfelelően alakulnának az események...

Ráadásul az is kiderült Zitáról, hogy a párjával együtt egy képregényes tematikájú hamburgerezőt üzemeltetnek. Majka persze az önreflexív kritikát sem hagyhatta ki, mondván a gyorsétterem bizniszbe egykor  is belefogott. Nem túl sok sikerrel.

És persze még mindig záporoznak a kritikák is a közösségi médiában a Zsákbamacska felé, bár legalább most a mindig szexi Pap Dorci megúszta. Bár a sportolólány nagyon is izgató volt a combján igen magasan felhasított ruhakölteményében. 

„Meddig tartjuk még el közpénzen az ilyen gagyi műsorokat?”

- mart savszerűen a nézi kifogás. 

Nincs meglepetés, folytatás következik ma este a TV2 műsorán. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás