promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerült egy videó: Így néz ki most a horrorsérüléseket szenvedő Marvel-sztár, Jeremy Renner
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Döbbenetes akaratereje van a Marvel színészének, és ezt már mindenki láthatja.

Újév napján brutális baleset érte a színész Jeremy Rennert, akit Sólyomként ismernek talán legtöbben a Marvel-univerzumból. Egy hókotróval hajtott át a lábán, és gyakorlatilag olyan életveszélyes sérüléseket szenvedett, hogy tényleg csak egy hajszálon múlt az élete. 30 csontja is eltörött. Jeremy Renner egy percig sem adta fel a reményt, hogy felépül, és folyamatosan dokumentálta állapotát a kórházból, a rajongók pedig világszerte rengeteg bíztató üzenetet küldtek neki és a jobbulálását kívánták. A Marvel-filmek mellett Rennert olyan filmekben is lehetett látni, mint a Bourne rejtély, Érkezés vagy a Mission Impossible. 

Az 52 éves színész baleset óta naygjából 4 hónap telt el, de akaretereje és kitartása megtérülni látszik.

Jeremy Rennerről egy olyan videó készült a napokban, melyen látni lehet, hogy a sztár újra járni tanul egy speciális eszköz segítségével. De februárban is osztott már meg videót arról, ahogy egy szobabiciklin gyakorol újra mozogni. 

A Twitter-fiókjára feltöltött mostani videóból az látszik, hogy Renner egy különleges futópadszerű szerkezeten sétál, mely a HVG.huszerint ez egy antigravitációs futópad, amelyet a NASA számára kifejlesztettek ki. A gép tulajdonsága, hogy képes akár 80 százalékkal is kevésbé súlyossá tenni az emberi testet, így nagyon hasznos eszköz a súlyos sérülések utáni rekreáció során.

Jeremy ezt írta a Twitter-oldalán:

"MÁS elfoglaltságot kell találnom, amivel elüthetem az időmet, amíg a testem meggyógyul."

Újév napján brutális baleset érte a színész Jeremy Rennert, akit Sólyomként ismernek talán legtöbben a Marvel-univerzumból. Egy hókotróval hajtott át a lábán, és gyakorlatilag olyan életveszélyes sérüléseket szenvedett, hogy tényleg csak egy hajszálon múlt az élete. Jeremy Renner egy percig sem adta fel a reményt, hogy felépül, és folyamatosan dokumentálta állapotát a kórházból, a rajongók pedig világszerte rengeteg bíztató üzenetet küldtek neki és a jobbulálását kívánták. A Marvel-filmek mellett Rennert olyan filmekben is lehetett látni, mint a Bourne rejtély, Érkezés vagy a Mission Impossible.

A videót már 1,1 millióan megnézték és aki látta, hogy egészen elképesztő a színész élni akarása és felépülési vágya, hiszen februárban még tolószékben ült. 

A hókotrós balesetről azóta kiderült, hogy a színész az unokaöccsét próbálta megmenteni, amikor észrevette, hogy a jármű egyenesen felé tart. Renner hetekig kórházban volt, több műtétet is végrehajtottak rajta, és az intenzív osztályon kezelték.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás