promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kórházból üzent a balesete után a Marvel sztárja, így van most Jeremy Renner
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jeremy Renner egy képet posztolt a kórházi ágyából, és ezt üzente.

Jeremy Renner január 1-jén súlyos balesetet szenvedett, miután egy lánctalpas hókotróval áthajtott a saját lábán. A Marvel Filmes Univerzum Sólyomszemét alakító színész olyan súlyos sérüléseket szerzett, és olyan sok vért vesztett, hogy helikopterrel kellett kórházba szállítani, ahol sikeres műtétet hajtottak végre rajta.

Információk szerint Renner a tahoe-i otthonához közel akarta megtisztítani az utat a hókotróval, amikor a baleset történt. Az orvosként dolgozó szomszédja sietett a segítségére, aki azonnal érszorítót tett a lábára. Sajtósa közlése szerint Jeremy Renner tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett.

A színész műtéte után a család háláját fejezte ki az orvosoknak, de mind ez idáig nem láthattuk a világsztárt. Renner most a közösségi oldalára tett ki egy képet a kórházi ágyából, és ezt üzente a rajongóinak:

„Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Túlságosan kábult vagyok még ahhoz, hogy gépeljek. De szeretetet küldök mindannyiótoknak”

A kép alá többen is kommentben üzentek a színésznek, mihamarabbi felépülést és sok erős kívánt neki többek között az Űrlordot játszó Chris Pratt, a Thort alakító Chris Hemsworth, az Amerika kapitányként ismert Chris Evans, a Víziót játszó Paul Bettany, valamint a Russo-testvérek, Taika Waititi, Steve Aoki, Vanessa Hudgens, és Orlando Bloom.

Azt továbbra sem tudni, hogy mennyi ideig fog tartani a Marvel sztárjának teljes felépülése, és arról sincs információ, hogy lett-e maradandó károsodása a baleset következtében. Hogy mikor térhet vissza a munkához, az is egyelőre kérdéses, Sólyomszem ugyanis továbbra is része a Marvel Filmes Univerzumnak, szóval számíthatunk még rá a közelgő képregényfilmekben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás