promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló videó került elő a balesetet szenvedett Jeremy Rennerről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb részletek derültek ki Jeremy Renner balesetéről.

Világszerte aggodalmat keltett a rajongók körében, hogy Jeremy Renner súlyos balesetet szenvedett hókostrás közben. A Marvel-filmek Sólyomszemeként ismert világsztár egy lánctalpas hókotróval hajtott át a saját lábán, ami miatt nagyon sok vért vesztett.

Jeremy Rennert kritikus, de stabil állapotban szállították helikopterrel a kórházba, majd meg is műtötték. Most ismét újabb részletek derültek ki a színész állapotáról, sajtósa azt közölte, hogy

„Jeremy tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett”.

A család háláját fejezte ki az orvosoknak, akik segítettek az édesapán, a műtét sikeres volt, ám azt még mindig nem tudni, hogy Rennernek lesz-e bármilyen maradandó sérülése, és hogy mennyi időbe telik, amíg teljesen fel fog épülni. Ez azért is fontos kérdés, mert a Marvel-rajongók minden bizonnyal tudni szeretnék, hogy mikor láthatják viszont kedvencüket valamelyik szuperhősös produkcióban; Jeremy Rennert legutóbb a Sólyomszem című sorozatban láthattuk, ami 2021 karácsonya előtt debütált a Disney+-on.

Akik látták a sorozatot, tudják, hogy a karakter és Renner továbbra is része marad a Marvel Filmes Univerzumának, de egyelőre nem tudni, hogy mikor tud újra dolgozni. A TMZ közben egy videót tett közzé a baleset napjáról, amin az látszik, hogy a helikopter hogyan szállítja el a sérült színészt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás