promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új fejlemények a Marvel-sztár horrorbalesetével kapcsolatban: így van most Jeremy Renner
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jeremy Renner súlyos balesetet szenvedett, egy hókotró okozott neki komoly sérülést.

A minap szinte sokkolta a Marvel rajongókat, mikor kiderült, hogy az évek óta Sólyomszem szerepében tündöklő Jeremy Renner aggasztó állapotban kórházba került, miután átment a lábán egy hókotró. A színész állítólag rengeteg vért vesztett, a szomszédja mentette meg az életét, majd mentőhelikopterrel szállították el a helyszínről – az első hírek szerint az állapota stabil, de egyáltalán nem megnyugtató.

A Mission: Impossible-szériából is ismert, 51 éves Jeremy Rennerért rengetegen aggódnak világszerte, hiszen még jelenleg is kérdéses, hogy meg tudják-e menteni a lábát az orvosok, vagy sem. A családja már kiadott egy közleményt, amiben megköszönik az orvosok, ápolók munkáját, illetve a rengeteg támogatást, amit ebben a rendkívül nehéz, megterhelő helyzetben kapnak az emberektől.

Most kiderült, hogy pár órája megműtötték a kórházban Jeremy Rennert, aki továbbra is stabil, de még mindig kifejezetten kritikus állapotban van – arról egyelőre még nincsenek információk, hogy kell-e még műteni őt, illetve azt sem osztották meg a nyilvánossággal, hogy a világsztár lába hogy van.

A kétszeres Oscar-jelölt Jeremy Renner tavaly a saját Sólyomszem-sorozatában kapott főszerepet a Disney+-on, és láthattuk őt még egyebek között az Érkezés, Tolvajok városa, A Bourne-hagyaték, illetve A bombák földjén című filmekben is. A családja és a rajongói mellett a színésztársai is nagyon aggódnak érte, és remélik, hogy hamarosan örömteli hírek érkeznek az állapotáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás