promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majdnem mindene eltört Jeremy Rennernek, sokkal nagyobb volt a baj, mint gondoltuk
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész lábadozik, de még több műtét vár rá.

Egészen ritka és különösen borzasztó balesetet szenvedett szilveszter környékén Jeremy Renner sztárszínész. A Marvel-filmek Sólyomszeme, illetve a Mission: Impossible akciófilmek oszlopos tagja az első jelentések szerint súlyos, de stabil állapotban került kórházba.

Később kiderült, hogy az 51 éves híresség magának köszönhette a bajt, óvatlanul működtette ugyanis a több tonnás, lánctalpas hókotró gépét, amely egy rossz döntés következtében áthajtott rajta. Rennernek a lába és a mellkasa is súlyosan megsérült, a hírek szerint több műtét is vár még rá, és akár két évbe is beletelhet a felépülése.

A sztárnak óriási szerencséje volt azzal, hogy a szomszédja orvos, aki szakszerűen tudta ellátni, míg a mentőhelikopter megérkezett. A színész is tudatában van annak, hogy segítség nélkül alighanem életét vesztette volna.

A közvélemény természetesen folyamatosan érdeklődik Renner aktuális állapota iránt, a javulás azonban csak lassan fog végbemenni, és elképzelhető, hogy a férfi már sohasem tud rendesen járni. Jó hír, hogy immár odahaza, a nevadai otthonában folytatják a kezelését, rehabilitációját, ahol természetesen a családja segítségére is számíthat.

„Ez a több mint 30 törött csont meg fog gyógyulni, erősödni fog, ahogy a szeretet és a kötelék a családdal és a barátokkal is elmélyül”

– idézte a Blikk újság Rennert, aki most tehát csak elkottyantotta, hogy mekkora volt a baj, és nem véletlenül tartottak néhány napig hírzárlatot. Egészen elképesztő, hogy egy ilyen balesetet túl lehetett élni, de elképzelhető, hogy éppen az eltakarítani kívánt óriási mennyiségű hó tompította a gázolás erejét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás