promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
57 évesen levetkőzött az elbűvölő svéd színésznő, és milyen jól tette
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A természetesség híve, ezért nem félt megmutatkozni.

Még a hajdani Csehszlovákiában született a gyönyörű Paulina Porizkova, aki végül Svédországban nőtt fel, és nyugaton csinált karriert. Eleinte modellként tevékenykedett, de már 1987-ben színésznőként debütált az Anna című filmben.

A következő esztendőben 6 millió dolláros szerződést kötött az Estée Lauderrel, vagyis egyáltalán nem kispályán játszott. Az addig inkább fürdőruha-modellként elkönyvelt Paulina villámgyorsan kifinomult európai nővé alakult át a reklámokban, és egészen 1995-ig dolgozott a neves kozmetikai céggel.

A ma már 57 éves szőke szépség nem gyakran szerepel a hírekben, a közelmúltban viszont sikerült újra felhívnia magára a figyelmet. Egészen pontosan azzal, hogy topless pózolt az Instagram-oldalán, és ezzel megmutatta, hogy a hatodik X környékén sincs szégyellnivalója.

Paulina mindössze egy fekete bugyit visel a kihívó fotóján, miközben dús melleit a karjaival takarja. A combjain látszik már némi jele az öregedésnek, a cseh-svéd szépség azonban ezzel is üzenni kívánt követőinek.

„Itt van az új év, amit én meztelenül köszöntök, mert nincs rejtegetnivalóm. Végre jól érzem magam a bőrömben. Nincs szükségem páncélra, hiszen már felvérteztem magam az élettapasztalataimmal és a belőlük szerzett bölcsességgel”

– fogalmazott meg szinte költői mondatokat a modell-színésznő. A környezete mindig is természetes szépségnek tartotta, akiről ugyan többször elterjedt, hogy plasztikáztatott, ám ő ezt mindig tagadta. Azt ismerte el, hogy műtétek és botox helyett a lézeres kezelésre esküszik, annak is köszönheti fiatalos megjelenését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás