promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így még sohasem láthattad Petőfi Sándort – rendkívüli dolog látott napvilágot az 1848–49-es forradalom és szabadságharc emlékére
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy magyar sminkes így tisztelgett Petőfi Sándor előtt, aki az egyik kedvenc költője.

Magyarországon az 1848–49-es szabadságharc nemzetünk történetének talán az egyik legismertebb háborús konfliktusa. A végső lökést a reformok ügyében végül 1848. március 15-e jelentette, amikor a forradalmi ifjúság érvényt szerzett a 12 pontnak. Ennek a napnak ugyebár az volt a legendás eseménye, amikor Petőfi Sándor elszavalta a Nemzeti dalt.

Petőfi Kiskőrösön született 200 éve, így ma Orbán Viktor úgy döntött, hogy emiatt itt fogja elmondani az ünnepi beszédét. A helyszín is különlegesnek számított, mivel Magyarország miniszterelnöke Petőfi-szülőház előtt állt. Orbán Viktor kiemelte, hogy minden magyarban van egy kis Petőfi és Petőfiben ott van minden magyar.

Közben egy fiatal magyar sminkes, Fülöp Anita úgy döntött, hogy egy különleges dologgal fog tisztelegni az 1848–49-es forradalom és szabadságharc, valamint Petőfi Sándor emléke előtt.

A magyar szakember egy olyan sminket hozott össze, ami lemásolja Petőfi Sándor arcvonásait.

„Az hogy Petőfinek sminkeltem magam reményeim szerint egy hosszabb sorozat első állomása. Szeretném kipróbálni magam sok történelmi, illetve híresség sminkének elkészítése közben is. Azért választottam Petőfi Sándort, mert szerettem volna tisztelegni a magyar történelem egyik talán legfelemelőbb eseménye, a március tizenötödikei forradalom és szabadságharc előtt. Kevés olyan ünnepünk van, ami ekkora jelentőséggel bír számomra”

- mondta a magyar művész.

Fülöp Anita jelenleg videóklipek, és reklámok sminkjeit készíti el, de később a filmiparban képzelné el a jövőjét.

A következő nagy projektje ugyan nem híresség, de a The Last of Us videójáték es HBO-s sorozat zombijait szeretné lemásolni, már csak gyakorlásként is. Később olyan sztárokat szeretne lemásolni a sminktechnikájával, mint Dwayne Johnson, vagy Johnny Depp.

Érdemes követni Anita Instagram oldalát, mivel a víz világnapja alkalmából is készülni fog egy meglepetéssel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás