promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mozis csalók csaptak le, kétségbe esve kér segítséget a Cinema City
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tettek már feljelentést is.

A banki, telefontársasági vagy egyéb "standard" jellegű csalások már szinte hétköznapinak mondhatóak, többször írtunk már róla, hogy SOHA ne adjuk meg a banki adatainkat a szolgáltatókkal való SMS üzeneteinkben.

Most egy újabb nagy cég nevében verik át az embereket, ez pedig a Cinema City. A mozilánc már intézkedett, tettek rendőrségi feljelentést és a Facebookon is megosztották a bejegyzést, hogy csalók írnak a nevükben. 

A Cinema City közleménye így szól:

"Kedves Nézőink,
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a Cinema City nevével visszaélnek, és promóciót szerveznek a vállalatunkra utalva illetéktelenül. 
Jelenleg épp nincs semmilyen futó nyereményjátékunk. 
De, ami a legfontosabb, sosem kérünk bankkártya adatokat promóciós marketing aktivitásokhoz‼️ Kérjük, ne adjatok meg ilyen információkat, mert adathalászatról van szó.
Az oldalt a rendőrségen is jelentettük és szervezzük a játék letiltását is, valamint jogi is lépéseket tettünk." 

Ami viszont megdöbbentő, azok a felhívás alatti nézői kommentek. 

Sokan csak nevetnek az egész ügyön, de volt olyan, aki azt írta, hogy, akiket sikerült átverni, azok megérdemelték szerinte. 

Pár Facebookos komment a mozi oldaláról:

"Sajnos nem sajnos, aki bedől megérdemli...Mindig nézzétek meg az adott oldalt, mennyi a kedvelője... onnan már kiderül kamu e a poszt vagy maga az oldal.. És kocsit se nyertek a Toyotától ha megosztjátok a képet, vagy épp a Penny sem ad ingyen kaját mert bee-zel. Használjátok az okostelefont ha már van, sajnos nem sajnos, aki bedől megérdemli."

"Ez a Kokainmedve és a Vér és méz miatt van bűntetésből…karma I guess"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás