promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Inspirált minket” - Gyászol Arnold Schwarzenegger, elveszítette a tinikori példaképét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger egy olyan embert veszített el, akinek rengeteget köszönhet.

A jelenleg 75 éves Arnold Schwarzenegger egy igazi világsztár, akinek az arcát és a nevét mindenki ismeri, a filmjei pedig örökké velünk maradnak. Ez persze nem mindig volt így, hiszen egy aprócska osztrák faluban született, és rengeteg munka, illetve kitartás kellett ahhoz, hogy meghódítsa a testépítők világát, majd Hollywoodot is – ő a legjobb példa arra, hogy bármire képes az ember, ha mindent belead.

Ugyan Arnold Schwarzenegger leginkább magának köszönheti, hogy ekkora sztár lett, de ő is pontosan tudja, hogy ez egyedül nem ment volna. Az élete során rengeteg elutasítást kapott, sokan nem hittek benne, de voltak olyan emberek, akik látták benne a lehetőséget, és segítettek neki akár emberileg, akár szakmailag – az egykori Mr. Ausztria, a helyi fitneszkirály, Kurt Marnul is ilyen volt, de sajnos most 93 évesen elhunyt.

„Kurt Marnul, az egyik első fitnesz példaképem elhunyt, részvétem a családjának.

Még mindig emlékszem a napra, mikor az iskolában a tanárom elém rakott egy sportújságot, és megkért, hogy válasszak egy történetet, és írjak belőle esszét. Láttam benne egy szemüveges fickót, aki rekordot ért el fekvenyomásban, és arról írtam, hogyan tud 190 kilót kinyomni egy férfi, aki nyaktól felfelé úgy néz ki, mint egy professzor. Az osztálytársaim nevettek ezen, de a súlyzózás iránti érdeklődésem nem volt vicc. Mikor a barátaimmal találkoztunk Kurttel azon a nyáron, nagylelkű volt velünk még úgy is, hogy mi csak tinik voltunk, akik éppen súlyzózni tanulnak, ő pedig Mr. Ausztria volt. Ő volt a mi kis súlyzós törzsünk vezetője, inspirált minket, és adott egy tervet.

A Kurthöz hasonló emberek miatt nem hívom magam olyan embernek, aki magának köszönheti a sikereit. Kurt emlékére nézz körbe, hátha van valaki, akinek segíthetsz. Tudom, hogy képes vagy rá”

– írta Arnold Schwarzenegger, akit érezhetően megviselt egykori példaképének és barátjának elvesztése.

Mostanában többször is gyászolt Arnold Schwarzenegger, sajnos rengeteg közeli ismerőse, példaképe és barátja is elhunyt az utóbbi hónapokban, években. Ő maga szerencsére úgy tűnik, hogy jól van, hiszen jelenleg is aktív, színészkedik, és hamarosan megjelenik az első streamingsorozata, amiben elvileg rengeteg akció és kaland lesz.

Itt lehet megnézni Arnold Schwarzenegger posztját Kurt Marnulről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás