promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Szabó Zsófi az RTL szégyene?!” – Osváth Zsolt jókora csicskalángost sütött ki a műsorvezetőnek
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Folytatódik a celebháború.

Nyílt titok, hogy az RTL Reggeli műsorvezetője, Szabó Zsófi és Osváth Zsolt Youtuber utálják egymást. Osváth Zsolt legújabb videójában elég kemény beszólással illette Szabó Zsófit, de a kommentelők szerint jogosan tette. Szabó Zsófi korábban nyilvánosan kifejtette Osváth Zsoltról a véleményét egy fesztiválon, ahol összefutottak, és ezt mondta:

„Gyűlöllek téged, mint a sz*rt!”

Ezután a kijelentés után az RTL reggeli műsorában szembesültek egymással először, mint a műsor vendége és a műsor vezetője. Osváth Zsolt korábban már elmondta, hogy nem érti, hogy Szabó Zsófi miért utálja őt.

Mostani" target="_blank">YouTube-videójábanZsolt felidézte a Reggeli korábbi adásrészletét, amikor is a csatorna őt hívta meg vendégként. Aznap Szabó Zsófi és Járai Máté volt a műsorvezető, bár Osváth személyesen nem jelent meg a stúdióban, csak videón kapcsolták. Osváth szerint Szabó Zsófi arcára kiült az undor és a műsorvezetői profizmusa egy pillanat alatt odalett, amikor vele kellett beszégetnie, és a bejelentkezés előtti monológjában még egy óriási hülyeséget is mondott.

Járai Máté kérdésére - miszerint szokott-e a közösségi oldalakon belefutni olyan jellegű tartalmakba, amik felháborítják őt - Osváth szerint Zsófi teljesen nonszensz és amatőr választ adott:

„Akárhányszor pörgetem a TikTok-ot, nekem fel se dob ilyeneket. Tehát igazából nincs az érdeklődési körömben olyan ember, meg olyan tartalom, és ezért nem dobja fel, úgyhogy érdekes”

Osváth ezt a mondatot kiragadva pedig olyan pellengérre tűzte a műsorvezetőt, melyet a kommentelők sem álltak meg szó nélkül, és többségük álszentnek és butának tartja Szabó Zsófi válaszát. Osváth Zsolt kifejti a videójában, hogy azért is mondott Szabó Gyula lánya bődületes hülyeséget ezzel, mert a közösségi oldalak algoritmusa nem így működik. Ugyanis nem csak olyan tartalmakat dobnak fel, amik téged érdekelnek, és ezzel a téves kijelentéssel ráadásul sok embert degradálva még azt is sugallta Zsófi, hogy akiknek ilyen jellegű tartalmakat dob fel az algoritmus, az azért van, mert ő ilyeneket néz a szabadidejében.

Osváth Zsolt egyenesen ki is jelenti a YouTube-videóban, hogy szerinte az RTL rosszul döntött, és nem Lakatos Márkot és Járai Mátét kellett volna menesztenie, hanem az indokolatlanul ott lévő Szabó Zsófit, akit a Reggeli műsor

„szép, de nem túl okos tablethordozója”-ként jellemezett,

majd ezt mondta róla a YouTube-videójában:

„Én szerkesztői részről azt tanácsolnám, hogy Zsófit ne használják a cellulitisz és a hol nyaralsz éppen topikokon túl, mert abban szerintem tökéletesen tud működni egy sima kis mosollyal is, a többihez viszont már lehet, hogy többre is szükség lesz. Szeretném feltenni a költői kérdést, hogy biztos, hogy a Lakatos és a Járai menesztése volt a legindokoltabb ebből a műsorból? Véleményem szerint Zsófi unintelligens, szakmaiatlan viselkedése sokkal károsabb a műsorra és általánosságban véve a csatornára is, mint bárkinek abből a csapatból”

Aztán pedig ezt üzente neki:

„Az, hogy édesapád Kossuth-, kétszeres Jászai-díjas, kiváló és érdemes művész volt, még nem jogosít fel arra Zsófi, hogy csak azért, mert valakit utálsz, bagatellizálj egy ilyen helyzetet. Az ország piacvezető kereskedelmi csatornájának vagy az egyik teljesen indokolatlan arca, így, amit kiejtesz, az felelősség”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás