promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi kemény beszólásokat kap az agyonretusált képei miatt
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi retusált képein egy emberként nevetnek a követői.

Tóth Andi olyan fotót rakott ki szilveszterkor, ami miatt elég kemény beszólásokat kapott a követőitől. A fiatal énekesnő nem éppen a "kevesebb néha több" elv alapján sminkelte ki magát az év utolsó napján, teljesen felismerhetetlen lett a sok kence és vakolat miatt, amit felhelyezett. Ez azért bosszanthatja a rajongóit, mert Andinak van egy szép arca, ami smink nélkül is bájos és vonzó, de a sok sminkkel csak elrontja az összképet.

Pontosan ugyanez vonatkozik Szabó Zsófira is: neki is van egy szép babaarca és egy kemény munkával megreformált, tökéletes alakja, amit nem győznek dicsérni a követői, de nála is előfordul, hogy átesik a ló túloldalára, és túl sok sminkkel vagy filterrel elrontja az egészet.

Most is ez történt, az RTL műsorvezetője nemrég két képet is közzétett a közösségi oldalán, amikkel szemmel láthatóan nem azt az eredményt érte el a követőinél, mint szerette volna.

„Légy öndindító!”

- ezt írta Zsófi a képeihez, amik miatt kemény beszólásokat kap a követőitől.

Sokak szerint a fotók nagy filteresek, agyonretusáltak lettek, volt olyan kommentelő, aki megjegyezte, hogy ez már nem az a Zsófi, akit megkedveltek, mert semmi természetesség nem tükröződik a képről.

„Felismerhetetlen..”

„Agyonretusált”

„Felismerhetetlen sajnos. Régen bájosabb voltál, szőkén és nőiesebben”

„Szörnyű ! Kóros soványság plusz filter hegyek”

„Anorexiás lett”

„Ez már nem te vagy”

- csupán néhány példa a számtalan hozzászólásból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás