promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen csinibaba volt Tomán Szabina, Schobert Norbiba ismét beleálltak
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezen a héten Tomán Szabina, Tápai Szabina és Kucsera Gábor drámája, a Cápák között, Schobert Norbi, illetve Jákob Zoltán érdekelte leginkább az olvasóinkat.

A Cápák között egyik cápája, Tomán Szabina és a híres producer/rendező, Árpa Attila 2005 és 2016 között voltak házasok, de már olyan régen szétmentek, hogy talán el sem tudjuk képzelni őket egymás mellett, szerelmespárként. Szerencsére fennmaradtak régi videók az interneten, köztük egy olyan is, ami egy közös fotózáson készült róluk, és nagyon jól mutattak együtt:

Kucsera Gábor és Tápai Szabina nagy port kavaró válása most az egyik legfelkapottabb bulvártéma az országban. Szinte folyamatosan újabb és újabb botrányos részletek derülnek ki a két sportoló tönkrement házasságáról, hogy ki csalt meg kit, és kivel:

Schobert Norbi hatalmas cégbirodalmat épített fel az elmúlt évek során, amire nemcsak az átlagemberek, de egyes neves vállalkozók is mondhatni irigykedve nézhetnek. Schobert Norbiba szinte minden egyes nap beleáll valaki, de most nem akárki taposta a földbe:

Kitálalt Tápai Szabina és Kucsera Gábor ismerőse, a házaspár évek óta megtévesztett mindenkit, egyre furcsább és érdekesebb dolgok derülnek ki a sztárpár házasságáról, ami végül széthullott:

Az ország 37. leggazdagabb embere, a Crystal Nails mögött álló Jákob Zoltán lesz A Nagy Ő következő évadának főszereplője, akinek a kegyeiért majd harcolniuk kell a hölgyeknek. A milliárdos üzletember viszont nem mindig állt ilyen jól, annak idején több millió forintot bukott:

Tomán Szabina elég kemény volt a Cápák között című műsorban, ugyanis mindössze pár kérdéssel olyan információkat hozott ki az egyik emberből, hogy azzal sikerült határozottan megpecsételnie a befektetés sorsát, miután arra a döntésre jutott, hogy kiszáll:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás