promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrányos dolog derült ki Kucsera Gáborék házasságáról, színjáték volt az egész?
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kitálalt Kucsera Gáborék ismerőse, a házaspár évek óta megtévesztett mindenkit.

Bombaként robbant a hír, hogy véget ért Kucsera Gábor és Tápai Szabina. Persze az emberek többsége - és a sajtó képviselői - egyáltalán nem lepődtek meg azon, hogy a világbajnok magyar kajakozó és az EHF kupa-győztes kézilabdázó a válás mellett döntött, közös életük már többször is olyan mélyvölgybe került, amiből nem igen tudtak kimászni. Tavaly januárban a Promotions-nek nyilatkozott a Farm VIP egyik korábbi játékosa, hogy Kucsera Gábor összeszűrte a levet valakivel a forgatások alatt, egy hépszerű modellel, akit rendszeresen láthatunk az egyik televíziós műsorban.

„Elég sokat voltunk távol a családjainktól, mindannyiunk számára kemény próbatétel volt a műsor, és valószínűleg, a társaik hiánya volt az oka, hogy egymásban lelki társakra találtak. Hogy ez csak egy pillanatnyi kalandozás volt, vagy a műsor után is találkozgattak, azt nem tudom, de biztos vagyok benne, hogy Szabina megtudta, és ezen vesztek össze most”

- nyilatkozott akkor a sárga csapat egyik játékosa.

Később a cikket eltávolíttatták az oldalunkról, mondván ezek csak rosszindulatú pletykák. Nos, most úgy tűnik, mégis igaznak bizonyultak, ugyanis több forrás is megerősítette, hogy Kucsera Gábor kalandjai között volt egy hosszabb viszony is, amit a megcsalt felesége már nem tudott egykönnyen megemészteni. Úgy hírlik, ezt a viszonyt egy férjezett modellel ápolta, akit sokan a tévéből ismerhetnek. Itt kapcsolódik össze az, amit egy évvel ezelőtt a Farm VIP játékosa mondott nekünk.

Ráadásul úgy tűnik, Kucsera Gábor és Tápai Szabina már évek óta egy színjátékot játszik, régebb óta nincsenek együtt, mint azt állítják. Egy neve elhallgatását kérő ismerős azt mondta, Gábor sosem volt egy mintaférj, és sosem volt a hűség példaképe, és emiatt már három éve nincsenek is együtt.

„Gábor imádja a gyermekeit, imád apa lenni, és nagyon jó édesapa. Egy darabig küzdött a házasságukért, hiába érezte, hogy a kapcsolatuk már sose lesz ugyanolyan, mint az elején, a kisfia és a lánya miatt menteni akarta a házasságot, pedig tulajdonképpen már három éve nincsenek együtt. A harmadik gyermeket is először ő akarta, majd Szabina élte bele magát, hogy még egy baba örökre összeköti őket… Mert Kucsi többször kijelentette, hogy sose hagyná el a gyermekeit. És az is biztos, hogy a válás ellenére is mindig ott lesz nekik. Azt tudni kell, hogy az ő szülei csodálatos, példaértékű házasságban élnek a mai napig, ő is ezt szerette volna. És kudarcként élte meg, hogy az ő kapcsolatuk nem úgy alakul. Több sebből vérzett a házasságuk, nem csak a félrelépések, de a nagyon különböző jellemük miatt is: Szabina túl harsány, túl hiperaktív volt, ami csak eleinte egészítette ki Gábor nyugalmát. Mindkettőjük családja szurkolt nekik, de eljön az a pont, amikor bármit tesz az ember, nincs tovább!”

- nyilatkozott a Bors-nak az informátor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás