promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tápai Szabina robbantott, íme a válás okai
Borítókép:  Youtube /screenshot / Tatár Csilla
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kendőzetlen őszinteséggel nyilatkozott válásuk okairól a sportoló.

Az valóban igaz, hogy az elmúlt időkben a sok találgatás miatt annyit elárultak, hogy szerelmük mélyponton van, de dolgoznak rajta.

Gáborral mindketten megtettünk mindent a házasságunkért. Sokszor sikerült kimásznunk a gödörből, mert ugyanakkor és ugyanannyira akartuk, de most elkerültük egymást az időben. Nálam eljött a pont, hogy azt éreztem: tovább nem csukhatom be a szemem.

[[cikk2]]

Tavaly felröppent egy hír, miszerint Kucsera összeszűrte a levet a Farm VIP forgatásán egy csinos ismert hölggyel, de ezt akkor mind a ketten cáfolták. Úgy látszik, mégis volt hűtlenség kapcsolatukban.

Nem fogok szépíteni, volt megcsalás. Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működik köztünk ez az egész.

A Kucsera házaspár már 8 hónapja külön él, azonban a válás gondolata, úgy látszik, mostanra fogalmazódott meg bennük.Szabina azt is nyilatkozta, hogy 2,5 évet várt a férjére, nem vágyott sokra, csak arra, hogy időt töltsenek együtt, elmenjenek sétálni, vagy megigyanak együtt egy kávét, de Gábor már nem volt nyitott ezekre a közös programokra.

Megvártam, hogy ez egy végleges döntés legyen, és ne egy dühvezérelt cselekedet. Előbb-utóbb nyilván ez a része is rendeződni fog, de azt gondolom, semmi sem egy papírtól függ. Gyakorlatilag mi már elváltunk – érzelmileg.

[[cikk1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás