promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiábrándító a Vodafone új neve, kolosszális hírt kaptak a DIGI-sek
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Borzasztó lesz a Vodafone új neve, közben a DIGI-előfizetők nagyszerű hírt kaptak, a Cápák között magyar üzletembere pedig a mélypontjáról mesélt. Heti hírösszefoglaló.

Az elmúlt napok legolvasottabb híre a Vodafone Magyarország új nevéről szólt. Nemsokára ugyanis új nevet kap a vállalat, de egyelőre még nem tudtuk megszokni. A Vodafone Magyarország ugyanis a 4iG montenegrói és albán mobilszolgáltatói nevét fogja átvenni.

Jennifer Lopez az átváltozásairól és megújulásairól híres, az énekes és színésznő az elmúlt hónapokban nagyon sokszor az újságok címlapjára került, elsősorban Ben Affleckkel kötött házassága révén. Most viszont az átlátszó ruhája miatt zengett róla a sajtó.

Vajna Tímea nem igazán van most formában, és jól tudni, miért. Nemrég ugyanis olyasmi történt az életében, amit nem fog egyhamar kiheverni. Andy Vajna özvegye ugyan a napokban posztolt magáról egy bevállalós fotót, de teljesen hiányzik róla a szépség és az izgalom.

Nagyon jó hírt kaptak a DIGI- előfizetők. Igazából már január 16-án életbe lépett ez a változás, de valószínűleg a legtöbben észre sem vették.

Őszintén vallott Hugh Hefner Playboy-villájának pokláról az egykori nyuszilány, akit ugyancsak szexre kényszerítettek a "paradicsomban". Elmesélte, hogy az egyik lányt azért távolítitták el azonnali hatállyal a villából, mert nem akart lefeküdni az egyik vendéggel.

Balogh Péter a Cápák között angyalbefektetője. A magyar üzletember korábban mélypontra került, elvált, és cégvezetőként is kiégett, de mind ez idáig nem beszélt ezekről a problémákról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás