promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
DIGI-s vagy? Akkor most örülni fogsz, hogy nem Telekomos vagy Vodafone-os vagy
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha DIGI-előfizető vagy, akkor ennek örülni fogsz.

Jó hírt kaptak a DIGI (beleértve az Invitelt is) előfizetői: talán többeknek is feltűnt már ez, hiszen január 16-án már érvénybe is lépett, de a legtöbb ember valószínűleg észre sem vette ezt, és mind ez idáig nem is értesült a változásról.

Hosszú távú megállapodást kötött tavaly nyáron a DIGI és a TV2 Csoport. A szerződés értelmében új szolgáltatásként a magyar piacra 2022 tavaszán bevezetett TV2 Play Prémium is teljeskörűen elérhetővé válik 2023-tól a DIGI meghatározott TV csomag előfizetői számára. A platformon előfizetésenként egyszerre két stream nézésére van lehetőség korlátlan számú eszközön.

A TV2 Play Prémium digitális platformon bizonyos televíziós csatornák visszanézhető tartalmai már csak kizárólag ennek a szolgáltatásnak a részeként érhetők el. Ezek a Spíler Extra, a Moziverzum, a Mozi+ és a TV2 Kids. A Spíler Extra tartalmain belül nemcsak a Premier League, a La Liga, az UEFA Nemzetek Ligája és az FA Kupa televízióban is látható élő mérkőzései, hanem olyanok is, amelyeket csak a TV2 Play Prémiumon lehet élőben követni, valamint a bajnokságok magazinműsorai is elérhetők. A Moziverzum és a Mozi+ extra szolgáltatásaival mozis sikerfilmek és azok egyéb tartalmai is megtekinthetők, a TV2 Kids extra műsoraival pedig a legkisebbek is szórakozhatnak.

A megállapodásnak köszönhetően így a MindigTV PRÉMIUM (Antenna Hungária), a Magyar Telekom és a Yettel mellett már a DIGI előfizetői is hozzáférhetnek a TV2 Play Prémium tartalmaihoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás