promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rossz hír érkezett a népszerű magyar sorozat rajongóinak, az RTL jókora gyomrost vitt be a nézőknek
Borítókép:  RTL (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Apatigris 3. évada elindult, de nem akárhol.

Az Apatigris egyike a magyar kereskedelmi televíziózás emberi, életszagú sorozatainak, amelynek szereplőivel, élethelyzeteivel könnyű azonosulni, így nem véletlen, hogy máris rengeteg rajongót gyűjtött maga köré.

A korosodó Labanc Péter (alakítja: Scherer Péter) és lányainak keszekusza, krízisekkel tarkított története 2020 óta fut az RTL-en, és január 18-án végre elkezdődött a sokak által várt harmadik évad is, a csatorna azonban jókora gyomrost vitt be a nézőinek.

Az új részek ugyanis a tévé képernyője helyett csupán streamingen lesznek láthatók, ami egyelőre nem mindenki számára ugyanolyan könnyen elérhető. Egészen pontosan csak az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználók számára, amivel minden bizonnyal nézők százezreit haragítja magára a csatorna.

A tájékoztatás szerint a 10 részes évad új epizódjai szerdánként élesednek majd a streaming-szolgáltatás felületén, vagyis a hagyományos tévézéshez hasonlóan itt is csak heti lépésekben lehet haladni a produkcióval. Az egyelőre nem lehet tudni, hogy miért bánt el így az RTL az Apatigrissel, bár tény, hogy a tavaly februárban debütált 2. évad közepes nézettséget hozott, ezért sokáig azt sem lehetett tudni, hogy lesz-e folytatása.

Végül lett, és a vadonatúj évadban Péter és szerelme Glória nagy lépésre szánják el magukat. A főszereplő lányai persze állandóan ott nyüzsögnek körülöttük, akiknek a magánélete továbbra is megannyi izgalmat és drámai pillanatot tartogat – olvasható a csatorna hivatalos előzetesében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás