promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi olyan képet rakott ki, hogy Vasvári Vivien sem hagyta szó nélkül
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien őszinte véleményt írt Szabó Zsófi fotója alá.

A megfelelés sohasem egyszerű, de nem is kell mindenkinek megfelelni. A magyar sztárok folyamatosan szembesülnek azzal, hogy valakinek semmi sem jó, bizonyos emberek mindig beléjük fognak állni, bármit is csináljanak.

Szabó Zsófi most egy különös posztot rakott ki a közösségi oldalára, amiben elgondolkozott azon, hogy ha nagyobb betekintést engedne az élete csodás pillanataiba vagy beszélne az őt ért traumákról, akkor az mennyiben változtatna a róla kialakult képen. Ez persze egy másik kérdés vont maga után, hogy egyáltalán szerente-e változtatni ezen a képen, vagy csak menjen előre ugyanúgy, ahogy eddig.

Hogy mennyire fontos a megfelelés mások iránt, az abszolút emberfüggő, de a legtöbben azt mondják, hogy nem érdemes foglalkozni azzal, amit a másik mond, és nem kell senkinek sem megfelelni, csak magunknak. Vasvári Vivien is azon a véleményen van, hogy Zsófi sosem tud megfelelni mindenkinek, de nem is kell.

„Úgy vagy jó, ahogy vagy! Aki ismer téged, tudja milyen vagy! Aki pedig éppen rosszindulatú ugyan úgy azt fogja gondolni amit eddig… hiaba osztod meg az életedet, sőt lesznek sokan olyanok, akik még örülnek is a te traumáidnak. Ezt a világot éljük. Sok az irigy…féltékeny…megkeseredett ember! Írják a csúnya kommenteket, közben azt sem tudják, hogy egy ember mögött mi is van vagy mi is volt…”

- írta kommentjében a luxusfeleség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás