promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt Opitz Barbi barátja: többször rátámadtak az énekesnőre
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szerelme többször is rátámadt már Opitz Barbira, az énekesnő most végleg szakított vele?

Óriási aggodalmat keltett, mikor elterjedt a hír, hogy Opitz Barbit valószínűleg a saját szerelme, Serleg Albert rabolhatta el, miután halálosan megfenyegette őt. Az X-faktor egykori győztesének eltűnését a saját családja hozta nyilvánosságra a közösségi médiában, majd a rendőrséget is értesítették. A hatóságok rövid időn belül meg is találták a fiatal énekesnőt, a párját pedig elvitték.

Azóta Barbi a saját oldalán tisztázta a dolgokat, és Serleg Albert is megszólalt az ügyben, és bár mindketten azt állítják, hogy minden rendben a kapcsolatukban, Barbi családja és barátai komolyan aggódnak.

„Van, akin az első percben látszik, hogy kicsoda, és Albert pont ilyen volt. Már amikor megismertük, érezhető volt, hogy uralkodni akar Barbin és igazunk is lett. Az első komolyabb balhé után beszéltem vele és úgy tűnt, érti is, amit mondok neki, de végül csak visszament a sráchoz. Aztán sorra jöttek a viták és Barbi minden alkalommal megbocsájtott”

- nyilatkozott a neve elhallgatását kérő barát a Bors-nak, aki másokkal együtt nem lepődött meg azon, hogy végül rendőrségi ügy lett az egészből.

Elmondása szerint többen is úgy döntöttek a baráti társaságból, hogy kimaradnak a balhékból, és azóta is csak remélik, hogy Barbi egyszer meglátja, kibe is szeretett bele. Nemcsak ők, de az Opitz család egyik közeli ismerőse is úgy látja, hogy Barbinak jobb lenne, ha kilépne ebből a párkapcsolatból, mert Albert veszélyes.

„Úgy tudom, hogy a család megtette a feljelentést, hiszen nem ez volt az első eset. A fiú hosszú ideje sakkban tartja őt, számtalanszor rátámadt Barbira, múltkor pedig még az ajtót is rátörte szegényre… Nem tudom meddig fajul még ez a dolog, de jó lenne, ha Barbi végre kiadná az útját ennek a fiúnak”

Most viszont úgy túnik, Opitz Barbinak végre megjött az esze, és inkább a szakítás mellett döntött, ugyanis eltűntek a közösségi oldaláról az Alberttel készült közös képek. Az énekesnő egyelőre nem erősítette meg a szakítást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás