promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi barátja is megszólalt, egymás torkának ugrottak az énekesnő családjával
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Karácsonyi közjáték az X-Faktor győztese körül.

Furcsa karácsony előtti közjátékba keveredett Opitz Barbi énekesnő, a magyarországi X-Faktor hatodik szériájának győztese. A 23 éves, rackahajú szépségről ugyanis az a durva hír terjedt el, hogy elrabolták, és emiatt még a rendőrség is kereste.

Mint kiderült, Barbi a barátjához, a nála 4 évvel fiatalabb Alberthez indult el Kókára, pedig korábban állítólag összezördültek egymással, és a fiú emiatt életveszélyesen, gyilkossággal fenyegette meg.

Szerencsére az énekesnő gyorsan előkerült, tökéletes épségben, az ügy hullámai azonban nem nagyon csitulnak. Barbi igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy a telefonja csak véletlenül maradt Albertnél, aki ezután munkába ment, miközben a lány maga aludt egyet a nagy perpatvarra, és ezért nem lehetett hosszabb ideig elérni.

Most pedig megszólalt az „emberrablással” vádolt barát is, akit a rendőrség is előállított, mivel „a korábbi viselkedésével kapcsolatban felmerült a garázdaság gyanúja”. Közeli ismerősök szerint Barbi egyáltalán nem boldog ebben a kapcsolatban, menekülne is belőle, mások viszont azt mondják, hogy őt sem kell sajnálni, durván megy néha az adok-kapok közöttük.

„Láttam a szerencsétlen sz*rkavarást, emberek, elmentem dolgozni, Barbi Pesten aludt. Ennyi a nagy harc. Elég gáznak tartom, ha van egy sz*rkavaró a családban, például egy anyuka, aki képes az egész családot egy olyan ember ellen fordítani, akit soha nem láttak. Megmondom a frankót, életemben nem találkoztam se a tesójával, se az apjával, se senkivel. És, ha mocskolódni akarunk, bármikor megmutatom az anyja és az apja intelligens, életveszélyes fenyegetőzéseit, mert inkább azt verném nagydobra, mint az ő kitalált sz*rjukat”

– magyarázta indulatosan Albert a Blikknek. A Ripost szerint viszont Barbi nővére is csak megerősíteni tudja, hogy a fiú rendszeresen zsarolja, és alkalmanként fizikailag bántalmazza barátnőjét, legutóbb is rátörte az ajtót, és betört egy ablak is. Az ügy feltehetőleg az ünnepek alatt sem fog elrendeződni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás