promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úristen: VV Bibi meztelenül támadta le az egyik lányt a zuhanyzóban – brutális visítozás lett belőle
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Való Világ zuhanyzójában mindig történnek érdekes dolgok, és most VV Bibi csapott le VV Lisszára, aki inkább egy horrorfilmben érezte magát.

Nincs megállás a Való Világ legújabb évadában, ami még csak egy hónapja tart, de már annyi történés volt, hogy a nézők folyamatosan kapkodják a fejüket. Az RTL most valóban igyekezett a legkülönfélébb karaktereket kiválogatni, ezért is olykor tényleg nehéz követni az eseményeket, ha mindennel tisztában szeretnénk lenni.

Fontos tudni, hogy eddig már hárman estek ki a Való Világ 11-ből, és hétvégén meglett az RTL játékának az első női kiesője is. Ez már eleve biztos volt, mivel VV Piros és VV Anita párbajozott egymással, és utóbbinak kellett elhagynia a villát. VV Anita úgy látja, hogy VV Sajti, vagy éppen VV Rico lehet a befutó a végén, akik megnyerhetik a 36 millió forintot.

VV Sajti azért nagy gondban volt, mivel közölte vele a szerelme, hogy vége a kapcsolatuknak. A srác teljesen összetört, és kijelentette, hogy fel szeretné adni a játékot. Később sírva mesélte el VV Barnának a történteket: „Vagy a játékot adod föl, vagy föladod a családot” – mondta neki villatársa.

A lány azt hitte, hogy végig kitart majd szerelme mellett, azzal azonban egyáltalán nem tud azonosulni, amit VV Sajti a villában művel. A villalakó durván átlépte a határokat barátnője szerint, aki csalódottságot és dühöt érez iránta, ezért döntött a szakítás mellett.

Közben már megszokhattuk, hogy forró pillanatok is vannak a villában, és a rajongók ismét a zuhanyzóba kukucskálhatnak be, mivel a „Nagy Testvér” kamerái mindent látnak.

A Való Világ 11-ben a lányok többsége még mindig csak bikiniben merte bevállalni a zuhanyzást, kivétel ez alól VV Bibi, aki mindenét megmutatta a kamerának, és ezzel a rajongóknak. Persze nem ezzel fogja megnyerni a játékot, hogy a mellivel dobbant, de már megunta, hogy fürdőruhában mutatkozzon.

Ráadásul a legutóbb VV Lisszát is elkezdte poénból letámadni, aki vad visítozásba kezdett emiatt a zuhanyzóban. Inkább érezte magát egy horrorban, és nem felnőtt filmben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás